Pavle to nebylo fér, sám víte, že na hranicích by jiní mladí lidé bránili i Vás. Nějak mně to nebaví, ty "filipiky" jsou tak hloupé, že se na ně nedá reagovat a to nejste malý kluk.
Ladislavaliev@atlas.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
29. 10. 2021, 19:33
přežití překvapivě zabezpečili ovce. a vzhledem k tomu, že jsem právě vykšeftoval krávy, tak myslím, že další setrvání ve hře nemá smysl... to mi trochu schází, za pár hodin není co dělat (jako variant jídla je tam hafo, ale co dál...)
ferovyobchodnik@seznam.cz
Si myslím, že "jiní mladí lidé" by zdrhli při první příležitosti. Pokud by se vůbec dostavili. Tuplem by zdrhli jakmile by zjistili, že tam není wifi!
Koupil jsem to zahrál hoďku a zase prodal. Ale dnes jsou halloween slevy, asi si koupím Space engineers
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
29. 10. 2021, 21:39
já to dostal v nějaké betě před xlety na gogu, jinak jsem hrál teď craft the world, ale je to dost těžké a má to spoustu rozšíření
ˇ...můj zetˇák prohlásil...žádná válka nemůže bejt.protože já válčit nechci a nikam nepůjdu a já na to v případě válečnýho konfliktu platí jiný pravidla...nechápete to ,až vypukne konflikt prostě půjdete a kdo ne toho můžou popravit přímo v místě bydliště....😉 .😎 😎 😎
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
29. 10. 2021, 21:57
fidzi, tak jak to vidíš, příští týden bude zajímavý... ocgn pořád jede, pokukuju po qs
v čem vlastně jedeš Ty?
mě tento týden naštvala sava, ale asi od toho není co čekat (jen furt nevím, zda za to můžou shorteři).
a se slzou v oku vzpomínám na jaro, když jsem prodal htz asi se 100% nárůstem (z 2 na 4, dnes jdou kolem 30😃)
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
29. 10. 2021, 21:58
koho furt baví válčit? vod toho máte videohry. má se žít, vydělávat, šukat ženské a užívat života...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.