Otravnykomar napsal/a:
Mám pocit že mám ramena u kolenou...
U nás sa hovorí, že máš ruky opičí (o pi.i) 😃
Ale kukám, že detská práca, jeden ešte maká, druhý už zahodil lopatu. No neviem, či sa toto bude páčiť sociálke...😃
sigur napsal/a:
U nás sa hovorí, že máš ruky opičí (o pi.i) 😃
Ale kukám, že detská práca, jeden ešte maká, druhý už zahodil lopatu. No neviem, či sa toto bude páčiť sociálke...😃
Az dorazi socialka, mam pro ne tez pripravenou lopatu a krumpac hned za rohem. :-P Oni ti maly asistenti spis vsechno nici a komplikujou. Ty obrubniky jsem dneska pred betonazi usazoval znovu protoze se na tom houpali a vsechno co bylo namereny prislo vnivec. Dneska tten vetsi pomahal, do detskyho kolecka si chodil pro cement a ja ho pak sbiral po zahrade. Obcas se tak tak drzim coz jsem se zrovna asi tak pred minutou neudrzel a tooho vetsiho vyhnal od prace u ktery chtel pomahat protoze by mi to znicil. Sigure, ty jsi takova moudra hlava a mas deti, jak to resis? proste je nechas pomoct a vsechno delas na trikrat? 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Tohle uz jsem taky parkrat slysel. Mi uz mame vsechno hotovo, tohle uz jsou jen pricmrndavky na periferii. A timhle letos komncim. Jeste stlucu boudu na naradi a hracky a pak az zase na jare.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
27. 10. 2021, 14:57
Tak to máš dobrý. Mě překvapila ta "extemnost", protože zatím ani nepadají ceny nemovitostí, pokud k tomu dojde, tak to bude o držku (včetně inflace a příjmů lidí)
ferovyobchodnik@seznam.cz
No jasné, to sa ti neskor vráti. Ver alebo nie, sigur mladší držal v ruke sekeru a snažil sa rúbať drevo už keď mal 3 roky. Dnes má 13, je už pomaly šikovnejší jak tata, robiť ho baví a úrazov mal 10x menej ako tata v jeho veku. 😉
Mám suseda, čo mám tak 5 ročného syna a z jeho dvora sa len ozýva: To nerob! To nechytaj! Pozri, aký si špinavý! Sem sa kukaj, ako sa to robí! Kto ti to dovolil?!
...toto je na sociálku. 😉
sigur napsal/a:
No jasné, to sa ti neskor vráti. Ver alebo nie, sigur mladší držal v ruke sekeru a snažil sa rúbať drevo už keď mal 3 roky. Dnes má 13, je už pomaly šikovnejší jak tata, robiť ho baví a úrazov mal 10x menej ako tata v jeho veku. 😉
Mám suseda, čo mám tak 5 ročného syna a z jeho dvora sa len ozýva: To nerob! To nechytaj! Pozri, aký si špinavý! Sem sa kukaj, ako sa to robí! Kto ti to dovolil?!
...toto je na sociálku. 😉
Co se v mládí naučí😉
Taky jsme na stavbě měli pomocníka, měl malé nářadí...pomáhal taky všude🙂
Dnes si poradí skoro se vším😉 co dům obnáší.
Páni, jak je to pri dražení, ak nesedí foto s popisom?
Narážam na M&ch e live, myslim položka 1118, oznacena ako denáre Mateja a podľa fota Leopolda, comu zodpovedala aj cena, ale ak boli Leopoldove, tak boli vsunute medzi Matejove mince a droboť Loepolda isla chronologicky oveľa neskôr. Čo je smerodajné v takomto pripade?
Komáre klobouk dolů s tvou prací i výchovou potomstva ..... 👍
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Tak zrovna dneska bych otce roku nedostal, spíš naopak. Radši se dětem vyhýbám neb mi odpo pretekl pohár takže si od nich radši dávám distance aby neodnesli moji ponorku.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.