Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
25. 10. 2021, 07:14
hmyz v podstatě nejím, ale je to asi o zvyku, jinak ochutnávám co kde je, naposled nutrie
maso mám rád, ale radši méně a kvalitně, jeden den v týdnu bez masa úplně, někdy se povede i víc, záleží jak moc žena chce vařit jen pro mě, v restauracích výběr jídel hlavně s masem žejo...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
25. 10. 2021, 07:15
samozřejmě to píši u tlačenkové snídaně😃
a té paštiky co jsem dostal...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Takto nejak? 😃 "...to pak snídám vepřovej bůček..."
Od 0:30
https://www.youtube.com/watch?v=7WvUtB3kKPw
sigur napsal/a:
Ja mäso napríklad nejem takmer vôbec. Ja si totiž predstavujem, do čoho kúšem. No a príde mi divné, že kúšem do kuracej nohy, prasačej nohy, teliatkovi do líčka...a napríklad králika som videl na pekáči len raz a stačí mi do konca života 😕
Sigure, vetsinu z tech tebou jmemnovanych dobrot jako brzliky, mozecky, krev bych vynechal, ale takovy ovarek s krenem, tlacenka nebo kolinko. To jsou dobroty. S tim kralikemm, moje pritelkyne je mestsky dite a na pekaci meli tak kure nebo veprovy, kdyz jsme se poznali mela prvne husu, kachnu, nutrii, kralika. A ja udelal blbost ze kdyz jsme zabijeli kraliky, nechal jsem mu hlavu a pak to na ni v kuchyni vytaahnul. Od te doby to neji. 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
25. 10. 2021, 10:20
Výborně! Vystrčil je člověk na svym místě.
jsem viděl malou náhledovou fotku a myslel si, že je to Mynář 😁
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
25. 10. 2021, 19:04
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.