Abstinent napsal/a:
Mám to taky tak
A do jogurtu si nalámu čokoládu😃
to dělá žena. ty ledové čokolády tam dává
ferovyobchodnik@seznam.cz
Minonky jsou jedna z mála sladkosti co jim, ty červený, hořký. Nejlepší jsou když se probudím ve 4 ráno jdu se napít a vím že tam jsou. To nikdy neodolam a sazeru je 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Abstinent napsal/a:
Jistě je to inspirace a v posteli ti to pomůže. Taky asi dost záleží jakou má kdo fantazii😃
Fantazii mám velkou. Spíš to pomáhá v tom že vlastne vidíš že všechno je to pořád stejný kus masa, kůže tuku. Takže se oko nabaži a nemám pak potřebu to hledat jinde. K ty inspiraci, jestli čteš, doporučuju zakoupit knihu budoarova Bible. Aby tě to po letech nepřestalo bavit, je třeba si z toho udělat hru. Cesta je cíl to dokonale vystihuje, tedy spolu nespat kvůli orgasmu ale kvůli tomu všemu co ho předchází. Ale musíš na to nalákat i druhou polovičku. Protože když se jeden snaží a druhý to má na háku, je to marná snaha.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Abstinent napsal/a:
tvl já tě čekoval že chrápeš do osmi. Umělci spí dlouho ne? Paul ten spí do devíti😃
Asi ti kteří nemají děti. Já to mám fakt jak kdy, někdy cvrdlikam od 6 jindy od 8. Záleží v kolik jdu spát, jak spím a jak se mi daří udržet nějakou kontinuitu toho. Teď ta změna času mě to zase všechno rozházela.
akolita@seznam.cz
Jo knížek na tohle téma je dost ale času málo, jedině večer a to jsem tak utahanej že jsem rád že sedím
Taky jsou tu děcka který kolikrát usnou dýl než já tak není prostor .Prostě to není tak jednoduchý no, většinou je to rychlovka
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.