No jo jako by nestačilo že už dnes má v autě kameru kde jakej jouda a udává
Tímhle se to ještě zdokonalí
Abstinent napsal/a:
No žádná sláva už to není 😐
To mas z toho chlastu a stresu. Ale je mnoho jinych krasnych kratochvili, treba ten chlast :-D
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Tady je jedna vysledna z nedelniho foceni. Trosku mi Ivanka od posledne pohubla ale porad je to andel.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
:? > Abstinent napsal/a:
Řekl bych spíš z cigaret
Tak mimo jiné o proto to řešíš ne? A to je dobře. Já už taky třetí den nepiju..
ferovyobchodnik@seznam.cz
Abstinent napsal/a:
Pěkná ale kdy nám Ivanka ukáže švába hmm ?😃
Se nedivim ze mas problem s libidem kdyz ji rikas takhle strasne. Mel jsem kamarada ten ji rikal netopejr. Vzdycky mi behal mraz po zadech kdyz takhle mluvil. A tobe to kato take neslusi ,.)
akolita@seznam.cz
Abstinent napsal/a:
Neřeším, hulím furt 20 ks denně
Pivo jsem teda neměl už skoro měsíc ale to má jinej důvod
Ses tlustej :-D Taky jsem kurak, ale omezil jsem to na nejakych 5-7denne a jeste k tomu kourim slimky, kdyz jsem chtel prestat pry se ma prechazet na lehci a lehci tak jsem to dopracoval z lucky strike a spart na LD slim a tam uz jsem zaseknuty par let
akolita@seznam.cz
Abstinent napsal/a:
Neřeším, hulím furt 20 ks denně
Pivo jsem teda neměl už skoro měsíc ale to má jinej důvod
no a co ten kurz co jsi posílal? běž do toho ne?!
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.