Moderátoři: smith, Koniáš

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 10:36

Rozhovor. Kryptoburza Binance má v Česku statisíce registrací, a je tak údajně momentálně největším hráčem mezi centralizovanými kryptoměnovými burzami na zdejším trhu. Co pro ni znamenají aktuální výpady regulátorů na opačné straně severního Atlantiku? Nejen o tom, ale také o tuzemských investicích a chybějící regulaci hovořil Karel Wolf s Mattem Okšou, manažerem Binance pro Českou republiku.

Kdopak to je? Přes sedm tisíc podpisů se skví v otevřeném dopise za odvolání děkana Národohospodářské fakulty Miroslava Ševčíka. Škoda, že nemá prostřední jméno, byla by jím rozhodně Kontroverze. Jeho kariéru provází silná kritika studentské i akademické obce a v posledních letech příklon k dezinformačním scénám. Čím tedy uhranul školu, vychovávající budoucí české byznysmeny a byznysmenky? To se pokusila zjistit Klára Řepková.
Do toho! A akademická půda ještě jednou. Když na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy snížili limity pro talentové zkoušky v plavání, rozhořčili tím některé minulé i současné studenty. Výkonnost sportovců jde totiž dolů. To ale neznamená, že je nutné se s tím smířit. A tak se fakulta pustila spolu se společností E4S do nového projektu, který je na pomezí byznysu, sportu a videoher.

K Babišovi. Vlk se najedl, ovce zůstala celá. Do původního stáda už se ale nevrátí. Zlínský e-shop s vlněným zbožím Ovečkárna definitivně přechází od svého zakladatele Martina Bernátka do byznysové stáje miliardáře Andreje Babiše. A to i navzdory svému loňskému tvrzení v rozhovoru pro Forbes, že další majetkový výprodej už Bernátek nechystá.

Čas jít dál. A aby těch prodejů spojených se jménem Andreje Babiše nebylo málo, tady je další. Petra Plemlová se zbavila sedmdesátiprocentního podílu v Unuodesign, firmě, kterou před lety založila a která ji zachránila. Proč se rozhodla zrovna pro investiční fond Hartenberg Holding, který spravuje majetek expremiéra, a kdy prodá i zbývající část. Nejen na to najdete odpovědi v otevřeném rozhovoru.

Sbohem, vůně benzinu! Za dvanáct let bude prakticky nemožné prodat nová benzinová nebo naftová auta. Mohou za to členské země Evropské unie, které schválily normu, kvůli které budou veškeré emise CO2 ze spalovacích motorů u nových vozidel od roku 2035 v EU zpoplatněny. Souhlasu unijních ministrů předcházela dohoda Německa s Evropskou komisí, která zajišťuje možnost dále využívat spalovací motory poháněné výhradně syntetickými palivy.

Zlatá horečka. Máte-li dost času, trpělivosti a obyčejný detektor kovů, můžete se vydat třeba do Austrálie. Země prý skrývá největší zásoby zlata na světě. Ostatně rozhodně tomu teď věří jeden Australan, který našel ve státě Victoria kámen o hmotnosti 4,6 kilogramu obsahující zlato v hodnotě 240 tisíc australských dolarů, tedy asi 3,5 milionu korun.

ferovyobchodnik@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 10:40

Jsem se bál, že jsem v tom sám :⁠,⁠-⁠)

Takovych nas bude, vis co se rika, ve zdravem tele zdravy duch :-D

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 10:49

Hovorí sa iné. Robí si to každý a kto tvrdí, že nie, tak ten si to robí 2x častejšie alebo už uschol.🙂

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:06

Mě už nestojí

ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:10

...tomu nevěřím,furt tady do někoho jebeš😃

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:12

...tomu nevěřím,furt tady do někoho jebeš😃

Já? Nemyslím si ale třeba jo a nevím o tom😃

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:15

taky mu nevěřím😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:23

Abstinent napsal/a:

Mě už nestojí

Ejha, takže sa mám pomaly pripraviť na skoré usychanie? 🙂

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:25

sigur napsal/a:

Ejha, takže sa mám pomaly pripraviť na skoré usychanie? 🙂

To je asi u každýho jinak
A ty si ještě mladej kluk 😉

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
29. 3. 2023, 11:26

taky mu nevěřím😃

No žádná sláva už to není 😐

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.