Ráno jsem nad něčím podobným přemýšlel, jak říkali, že ai nahradí 100mil pracovních míst. Že si lidi myslí, že jim mzda bude jen růst. A blbě/nadoraz se zadluží. Ale opět je to o tom, co jsme se bavili včera, že lidi "musí" mít své bydlení, i když je to často blbost.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Příteli, mě ještě motyka funguje, taky ji trénuju 2x denně. Měl by jsi to taky vyzkoušet. Blahodárně ucinky. Ale díky za starost 🥰
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Neosobujem si právo všetko vedieť.
Je pravda mám ešte žijúcich priateľov z čias, keď sme boli vo vývine vakcín svetová veľmoc, držím sa ich odborných rád.👍👍😏
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Kdy ze to bylo?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Příteli, mě ještě motyka funguje, taky ji trénuju 2x denně. Měl by jsi to taky vyzkoušet. Blahodárně ucinky. Ale díky za starost 🥰
Poprvé když fotí a podruhé když vyvolává...
😆 😆 😆 😆
akolita@seznam.cz
sigur napsal/a:
Bičuješ delfína 2x denne? 😃
Minimalne
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.