Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 18:20

Fifik zásadně neodpovídá. Obrázky: ...

Hoci som dôchodca, ale nesledujem stále vaše múdrosti...😉

Šmelík opticky sú v príjmoch jednoznačne v prospech ČR., ale teraz daj niečo o reálnych výdavkoch a to je alfa a omega žitia.
Pozrel som oficiálnu stránku ruského štatistického úradu, trochu oprav stredný vek dožitia je tam 72,6 roku.
Nakoniec to nebude až taká chudoba tam, pokiaľ idú dovolenkovať hotelieri sa sťažujú na správanie, ale vraj vynahradia to zasa míňaním peňazí a kedže žijú zo zarobených peňazí, údajne im to nevadí, viac im vadia namyslený nemci, ožratý briti čo utečú bez platenia, atď...

Ale to si môžeš dohľadať sám.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 18:22

Absolutní blábol, přesně jak jsem očekával 🙄

Odpověď level grofik.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 18:33

Kdyby jsi radši poradil nějaký magický krystal na neduhy člověčí.

Komár, osobne ťa nepoznám, ale v tvojom prípade je každá rada zbytočná.

Poznáš to príslovie: ohýbaj ma mamko pokiaľ som ja Janko, keď už budem Jano, neohneš ma mamo...

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 18:35

Hoci som dôchodca, ale nesledujem stále vaše múdrosti...😉 Šmelík opticky sú v príjmoch jednoznačne v prospech ČR., ale teraz daj niečo o reálnych výdavkoch a to je alfa a omega žitia. Pozrel som oficiálnu stránku ruského štatistického úradu, trochu oprav stredný vek dožitia je tam 72,6 roku. Nakoniec to nebude až taká chudoba tam, pokiaľ idú dovolenkovať hotelieri sa sťažujú na správanie, ale vraj vynahradia to zasa míňaním peňazí a kedže žijú zo zarobených peňazí, údajne im to nevadí, viac im vadia namyslený nemci, ožratý briti čo utečú bez platenia, atď... ...

to se nesmíš dívat na falešnou statistiku navíc před válkou...
a logicky, vždy v každé společnosti bude existovat vrstva, která může utrácet kolik chce...

ferovyobchodnik@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 18:47

Niečo čo stojí za povšimnutie u komára, jana, a ešte zo traja sa môžu zamyslieť.😈 😈 😈 😈 Obrázky: ...

🥰🥰🥰 Zajímavý, že já to vidím přesně na opak. Uznávám že na tvoji adresu mám jízlive komentáře ale tím to myslím končí. Naopak tobě není cizí odpor k demokracii, mladsim generacím, ženam, homosexuálum, liberálum, muslimum, celemu západu, očkování, svobode i nesvobode. Občas je to tak paradoxní a občas těžko hledat co ti vlastně nevadí ve vsi ty změti jizlivych poznámek. 😉😁

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 19:06

Odpověď level grofik.

A tvoje odpověď že z křesťanů pocházejí dezoláti byla chytřejší? 🙄
Mimochodem já neobhajuji křesťanství ale zdravý rozum.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 19:10

Najviac mne vadia "krčmový zadubenci", kde je dosiahnuté maximum múdrostí primerane z výškou skonzumovaných tekutín.

Nevadí mi moslim, budhista, taoista, inak orientovaný človek, nech si žije, ale nech ma nenúti skladať mu poklony hlavne doma u Nás!!!

Vieš ja som prešiel pracovne hodne cudzích území a rozdielnych kultúr a stále moje prvoradé krédo bolo poznať odlišnosti a bol pokoj.
Moje zdržanie tam bolo od 2 týždňov do pol roka, čiže nutnosť.

ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 19:14

..a čo ja,ja som tiež krčmový zadubenec,ty blábolil obecný😃 😃 😉

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 19:28

A tvoje odpověď že z křesťanů pocházejí dezoláti byla chytřejší? 🙄 Mimochodem já neobhajuji křesťanství ale zdravý rozum.

To ne, ale pises ze muslimsky nabozenstvi je dusevni porucha, to by ale platilo pro vsechny nabozenstvi, ja se prave snazim obhajit zdravy rozum, jsem ateista a hlasim se k vire rytiru Jedi :-D

akolita@seznam.cz

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
28. 3. 2023, 20:12

za každýho netolerantní ho křesťana se najde jeden netolerantní muslim a pak to má nějak vypadat

:D😃 ty si naivní kamaráde. Muslim je strašná pakáž, nikdy z nich nebudou lidi jako my . Výjimky se najdou ale celkově to je chátra 1000 let za opicema. Ať nelezou do Evropy a dál si mrdaj svoje ovce u nich doma

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.