komáre jsi až moc naivní, trošku by si to měl vyvažovat
Opravdu mi chceš tvrdit že tohle je normální? Aby Skotsko mělo za premiéra muslima ?
A odpověď ......třeba je v pohodě😃 to mi vyloudilo úsměv na tváři. Jako nezlob se na mě ale dle mýho jsi až moc za hranou. Vocaď, pocaď
Watch out, Fio! Česká národní banka udělila pokutu jeden milion korun Fio bance za chyby ve výkaznictví při řízení likvidity. Pokuta byla v dolní hranici sazby, jak ČNB nezapomněla při kárání upozornit. V opačném případě by se totiž mohlo jednat o stovky milionů.
Watch out, automobilky! Velvyslanci zemí Evropské unie v pondělí podpořili normu zavádějící od roku 2035 bezemisní požadavky pro spalovací motory. Informovalo o tom švédské předsednictví bloku, podle něhož dostanou pravidla ke konečnému schválení v úterý na stůl unijní ministři pro energetiku.
Kam letos na dovolenou? Easy! Stačí zapnout streamovací služby a nechat se inspirovat. Podobnou taktiku volí stále více lidí a oblíbené seriály nově určují i oblíbenost dovolenkových destinací. Správně hádáte, že trendy do jisté míry určuje fenomén s názvem White Lotus.
Rekordní rok pro ČEZ. Vysoké ceny elektřiny, rekordní výroba z jaderných zdrojů a hlavně mimořádný zisk z obchodování s komoditami na západoevropských trzích loni ČEZ pomohly k rekordnímu čistému zisku ve výši 80,7 miliardy.
Pu Ťin-plyn. Rusko hodlá zvýšit export plynu do Číny a Moskva je také připravena pomoci čínským firmám nahradit západní společnosti, které opustily trh kvůli ruskému konfliktu s Ukrajinou. Putin to prohlásil 21. března poté, co v Moskvě druhým dnem jednal se svým čínským protějškem Si Ťin-pchingem.
Účet za válku. Ruskem vyvolaná válka už Ukrajině způsobila škody ve výši 143,8 miliardy dolarů nebo v přepočtu 3,13 bilionu korun, odhaduje Kyjevská ekonomická škola. Zničeno či poškozeno podle ní bylo přes 150 tisíc obytných domů.
Credit Suisse jako Lehman Brothers? Masivní záchranné balíky, společná prohlášení zástupců světových centrálních bank a strach šířící se napříč kapitálovými trhy. Zběžný pohled na situaci v bankovním sektoru v posledních dvou týdnech vyvolává nepříjemné vzpomínky na poslední velkou finanční krizi.
Bydlení v nájmu na vzestupu. Z bytů ke koupi se teď pozornost na realitním trhu přesouvá k nájemním bytům. Kvůli nedostupným hypotékám a drahým bytům se to dá říct zejména o lidech, kteří hledají nové bydlení a volí teď spíše nájem. Nájemní trh ale sledují i velcí investoři a developeři.
AI jako hrozba, nebo příležitost? Lidé se budou muset v různých zaměstnáních naučit pracovat s umělou inteligencí, o obživu je však nepřipraví. V rozhovoru pro Forbes to říká Martin Jánský, generální ředitel personální společnosti Randstad Česká republika, podle kterého je třeba se na umělou inteligenci dívat spíš jako na příležitost.
ferovyobchodnik@seznam.cz
ferovyobchodnik@seznam.cz
Chápu že je někdo muslim v muslimské zemi /nic jiného mu nezbývá/
ale ve Skotsku?
Dehonestocanie klasického vierovyznania prináša svoje ovocie, slová Muhamada Kadafiho sa plnia.
Jeho citát pre Európanov, načo máme bojovať s vami, stačí počkať tridsať, štyridsať rokov...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Poprosím grofika o presný link na slová Kadafiho
A rovnako o vysvetlenie kto je to muhamad kadafi 🤦♂️
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Abstinent napsal/a:
komáre jsi až moc naivní, trošku by si to měl vyvažovat
Opravdu mi chceš tvrdit že tohle je normální? Aby Skotsko mělo za premiéra muslima ?
A odpověď ......třeba je v pohodě😃 to mi vyloudilo úsměv na tváři. Jako nezlob se na mě ale dle mýho jsi až moc za hranou. Vocaď, pocaď
Neblbni, vzdyt britsky premier je Rishi Sunak snad uz rok XDD ja v britanii chvili zil. Treba na jinyho doktora nez inda tam snad nenarazis. V rade mesta byl typek ze srylanky co k nam chodil na snidane a byl uplne nejvic v poho. Jak pise viking, britanie kolonizovala kde co, pomer pristehovalcu nebo jejich deti, dnes uz britu od jinych kultur je fakt velky. Nedelam si iluze, podobne jako k policii pujde i do politiky ve vetsina pripadu clovek s nejakym profilem osobnosti ale ze je to muslim ind nebo zid s tim nema co delat.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Nojo, aby ty jsi v tom nenasel nejakou konspirace 😆 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
jano7B9 napsal/a:
Poprosím grofika o presný link na slová Kadafiho
A rovnako o vysvetlenie kto je to muhamad kadafi 🤦♂️
Vzdyt je to pomateny blazen, musis byt hodne naivni kdyz doufas ze ti tenhle cvok bude cokoliv vysvetlovat nebo vecne reagovat 😆 😆
akolita@seznam.cz
Komár stále mi nie je jasné na tebe, tvoja anomália na logické myslenie je typu 1, alebo 2.???🤔🤔🤔
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.