Moderátoři: smith, Koniáš

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 18:13

charone, jestli tě to skutečně zajímá, tak sis asi mohl všimnout, že barbar se tady ze mě snaží dělat totálního kokota a sám se staví, jak je úspěšný podnikatel (žádnou firmu nevlastní), kolik lidí zaměstnává (žádné), jak platí daně (teoreticky, pokud je tedy z třince) atd atd
je jen několik osob toho jména, dle lokality připadají v úvahu dva. možná ještě jeho tata (to by mohl být ten dlužník). po tom, co se tvářil, že není z třince jsme se podíval na FB a dal tady tu jeho fotku. ostatně svojí fotku tady již dával v minulosti, ale fakt si moc nepamatuji jak vypadá, páč mě ten člověk jako takový nezajímá, ale někdo si ten xicht mohl spojit a potvrdit to. je to normální dostupní fotka z FB, resp. její část.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 18:15

Stavím ze soukromých zdrojů baráky (novostavby) a prodávám v minulosti jsem zde pár projektu zveřejnil, dávám práci drobným soukromníkům živnostníkům, občas (docela často)se také zapojím..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 18:23

Barbar, nevenuj viac času pre niktoša ako je nevyhnutné, ale je to tvoja voľba.

Slniečko je priateľ a po covide dupľom...🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 18:50

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 18:53

Profilový obrázek
Charon

Moderátor

Zaregistrován:
20. 3. 2019

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 19:02

charone, jestli tě to skutečně zajímá, tak sis asi mohl všimnout, že barbar se tady ze mě snaží dělat totálního kokota a sám se staví, jak je úspěšný podnikatel (žádnou firmu nevlastní), kolik lidí zaměstnává (žádné), jak platí daně (teoreticky, pokud je tedy z třince) atd atd je jen několik osob toho jména, dle lokality připadají v úvahu dva. možná ještě jeho tata (to by mohl být ten dlužník). po tom, co se tvářil, že není z třince jsme se podíval na FB a dal tady tu jeho fotku. ostatně svojí fotku tady již dával v minulosti, ale fakt si moc nepamatuji jak vypadá, páč mě ten člověk jako takový nezajímá, ale někdo si ten xicht mohl spojit a potvrdit to. je to normální dostupní fotka z FB, resp. její část.

Děkuji za Tvé vysvětlení, ale, abych řekl pravdu tak to stále nechápu, když ze mě bude dělat někdo kokota (Tvá slova) tak mi to přece ještě nedává právo, abych do toho zatáhl jeho rodinu a dal tam jeho fotku včetně dítěte (pokud to tedy je vůbec on). Hauf už se k tomu nebudu vyjadřovat, foto je smazáno a tj dobře.

MEMENTO MORI ET CARPE DIEM

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 19:23

Šmelik, inšpirácia ako rada od teba, fakt by som musel padnúť poriadne hlboko...
Podobných inspiratorov je tu niekoľko, dúfam v neklesnutie do takej názorovej žumpy.🤨

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 19:29

Karel Gott - Nech mně spát
https://www.youtube.com/watch?v=hnKOWofB98E

jinými slovy - NESERTE MNE A ZAKLADATELE!

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 20:05

Šmelik, inšpirácia ako rada od teba, fakt by som musel padnúť poriadne hlboko... Podobných inspiratorov je tu niekoľko, dúfam v neklesnutie do takej názorovej žumpy.🤨

Zapomněl jsem, si stratený prípad

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 3. 2023, 20:25

Admin - Zdeněk Jindra napsal/a:

Fotka smazaná. Taková věc je už za hranou. Docela vás mam plné zuby. Hádky, osočování. Horší než malé děti. Hezky jste tohle fórum zničili.

Za hranou ta fotka byla. Ne že ne. Nechci se obchodníka zastávat, slapnul vedle ale nedivím se mu. Chtěl asi odkrýt karty toho kdo se tady prezentuje jako podstivy, významný vševěd. Kvalitu fóra tady roky snižují jen dva lidi. Grofik a Barbar, pánové nezlobte se na mě ale je to tak. Oba tady dokonce byli i moderátoři, takže si za to tak trošku můžete sám, s každým jiným se tady vždy dala vést řeč na jakýkoliv téma i když to občas jiskřilo. Teda když neberu v potaz ty dva bezvýznamný cvoky co se tady za půlrok ukážou vyzvrací a odejdou. Stačí se zeptat těch kteří sem chodili, aktivně přispívali, proč už sem nechodí.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.