Moderátoři: smith, Koniáš

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 19:11

Kato, teba to riadne chytilo...😈

Co máš na mysli?

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
22. 3. 2023, 20:46

@Mirdas666
·
4 h
Žil jsem v ruSSku mezi obyčejnými lidmi rok v kuse a nepřestane mě udivovat jejich nadřazenost a arogance Díky absenci vzdělání a přehledu o světě mimo ruSSko budou žrát mech a srát si doma do kouta, ale ruSS je nadčlověk
Západ to nechápe, ale nedá se TO nikdy převychovat. Nikdy

Filmy z obyčejného života v Evropě nebo v USA považují za triky, kulisy a výmysl. Moje osobní zkušenost. Nevěří tomu a nenechají se přesvědčit.
V Moskvě a velkých městech to platí tak na 50%, ale v Jakutsku nevěřil nikdo.

Ivana Chmelarova
@IvanaChmelarova
·
3 h
Odpověď uživateli
@Mirdas666
Mám naprosto stejné pracovní i osobní zkušenosti. Pokaždé, když jsem v životě někdy v nějakém projektu spolupracovala s běžnými Rusy. Nadřazenost, arogance. Každý z nich je nadřazená rasa. Přesné.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 07:58

Abstinent napsal/a:

komáre mrkev, petržel atd se nevysazuje ale vysévá a ne do hlíny ale do půdy, či zeminy
Hlína je totiž jen hrnčířská😃

Pravdu máš ty jeden šulíne

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:00

Zahradník má dycky pravdu😃

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:03

Komár, trochu lepšie som prečítal tvoj príspevok, podľa teba potrebuješ cca 5m3 zeminy, čiže minimálne 7😃 , dávnejšie si dával fotky pozemku a podľa fotiek tvoja zemina vhodná na výrobu tehál a škridiel, preto odporúčam minimálne dve nádoby na výrobu kompostu a za niekoľko rokov máš "rajskú ráhradu"...😉

Černozem tady nikde moc není. Kompostuju všecko co jde. Přemýšlím že zkusím najít nějakou kompostarnu a zjistím jestli si něco nemůžu odvézt. No těch 5m3 by se ztratilo jako nic. Tady je to pole, hnědozem ale díky kvalitám našeho zemědělství je to docela sterilní hnědozem.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:04

Já osobně jsem viděl několik rodin na dovolený v Bulharsku na společný hotelu
Neustálý řvaní, jak dospělý tak haranti. Ve dne, v noci. Mnohem horší jak Němci a to jsou dobytkové
V restauraci ( all inclusiv) nabraný hordy jídla na talířích který ne jenom že nedojedli ale některý talíře ani netknutý
Strašná svoloč nevychovaná

Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:05

Trocha koňskýho hnoje a poroste ti tam všechno

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:22

Kompostáreň je tiež dobrá voľba, nakoniec ty potrebuješ mať úrodne hriadky a nie chodníky.
Navrhujem urobiť PH pôdy vrátane laickej kontroly jemne vlhkej pôdy, vezmi do ruky a pomrv pokiaľ sa pekne drobí neostávajú väčšie zhluky v dlani dávam vysokú nádej na slušné úrody samozrejme hnoj, kompost super pomoc.👍
Držím palce.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:38

Černozem tady nikde moc není. Kompostuju všecko co jde. Přemýšlím že zkusím najít nějakou kompostarnu a zjistím jestli si něco nemůžu odvézt. No těch 5m3 by se ztratilo jako nic. Tady je to pole, hnědozem ale díky kvalitám našeho zemědělství je to docela sterilní hnědozem.

Ty vole, hnědozem. Jestli je sterilní, tak do ní na podzim zaryj hnůj, posekanou trávu a shrabaný listí.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
23. 3. 2023, 08:52

Zemětřesení za osm miliard. Tak přesně tolik bude podle ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) potřebovat Česká pošta na nezbytnou transformaci. A hádáte správně – půjde o peníze ze státního rozpočtu, sic jen částečně. Pomůžou i banky či prostředky z prodeje nepotřebného majetku. Propouštění a rušení poboček included.

Zelený zisk. Vyjádřeno čísly 5,1 miliardy korun. Tak přesně s takovým ziskem EBITDA uzavřela loňský rok průmyslová skupina MTX Group ovládaná devatenáctým nejbohatším Čechem Petrem Otavou. Ještě nejméně o dvě miliardy víc chce ale holding investovat do udržitelnosti a zelené transformace.

Kam lidi, tam trh. A tentokrát ten s realitami. Zatímco kvůli nedostupným hypotékám a drahým bytům trh s byty a domy na prodej spíš stagnuje, ten s nájmy zákonitě kvete. Zaměřovat se na něj proto začali i velcí investoři a developeři, kteří hodlají počet nájemních bytů v novostavbách letos a v příštích letech násobit.
Kam trh, tam lidi. Ceny rostou, ty za lidskou práci nevyjímaje. To si dobře uvědomují i zaměstnanci Amazonu, kde už několik měsíců narušují provoz stávky za lepší podmínky. Ačkoli jim technologický gigant

Nová doba. Rychlost, jakou se v poslední době šíří umělá inteligence v praxi, vyvolává obavy hlavně mezi zaměstnanci. Podle odborníka na pracovní trh Martina Jánského ale nejsou namístě, naopak by prý mohla brzy přinést třeba takové výhody, jako je čtyřdenní pracovní týden. A to za to stojí, nebo ne?

btw na tu poštu jsem si nevzpomněl a nevím zda ji večer stihnu😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.