Chvála Bohu ľadvinový nemám, ale žlčník robí občas starostí, pri čítaní týchto múdrosti sa mu nečudujem.😥
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
No konečně, celou dobu čekám kdy se ho začneš zastávat 😃
neb je to stejný pomatenec jako ty.
Moje statistika z 50 poslednich (letosnich) obchodu na Aukru: 50% kupujicich si vybralo Balikovnu (25), 20% Zasilkovnu (10), zbytek (30%, tj. 15) klasickou postu - takze z 80% vyuzivam Ceskou postu.
numismat@seznam.cz
Já si myslím že si to určitě zasloužil ale taky si myslím že se to stát nemělo. Chápu že válka je svinstvo, emoce tečou a takovýhle debilové to celý ještě vyhrocují, nevím čím si ti vojáci prošli a jaký měli zrovna den ale z principu by se to stát nemělo a ač se mi to píše blbě, ten voják by za to měl nést zodpovědnost. I když dostal pár ran přes ruce, asi z toho neměl ani monokl ale jde o princip.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Jak píše obchodník. Cenné psaní nemá konkurenci. Taky jedu 90% vše poštu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prispevek-na-stavebni-sporeni-zrusime-u-bezicich-smluv-snizime-na-pulku-shodla-se-vlada-40426424
Obchodníku co že jsi říkal o těch změnách u stavebka? Myslím že stavebko RIP
akolita@seznam.cz
Mrtvé nebude, ale taky už nebude tak rozšířené. Má ho tuším 1/3populace. Už bude jen na do/úvěrování. Hustý je, že sáhnou i na běžící smlouvy
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.