Myslíš ty nafukovací co si vystřelili u nás na pouti? 😆 😋
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro jistotu těm členům páté kolony kteří si to nerozklikli:
...pokud by někdo veřejně, tedy například na demonstracích, ale i na internetu vyjadřoval souhlas s ruským útokem na Ukrajinu, podporoval jej nebo vyjadřoval podporu čelným představitelům Ruska, mohl by se za určitých podmínek dopustit trestného činu schvalování trestného činu, případně trestného činu popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidy.
Já to slyšel i v rádiu, že filcko není proti, ale musí se změnit ústava...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Žádný cuckari, business jak z akčního thrilleru
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-cesko-operace-arena-drogy-detektivove-spoluprace.A230314_152850_domaci_pitt
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Já myslím že by bylo pravděpodobnější dodání katapultu a sudlic orkům z protistrany.
akolita@seznam.cz
Ale houby "těžko konkuruje soukromému". To je jen taková mantra. Reálně to je tak, že když soukromý nestíhá (má toho moc nebo se mu nechce), předá to poště. Šetří akorát na tom, že nemá žádné pobočky a bez těch boxů by byl nahrané. Ale cenná psaní a podobné věci by ani nedokázali doručit - respektive, obyčejný člověk by s podáním podobných záležitostí měl docela potíže. Musel by jet někam přes půl okresu, do míst, kde se ještě nedávno pěstovalo zelí nebo pšenice (jíst nemusíme, všechno odkudsi dovezeme) a musí tam jet autem ... v podstatě si dotyčný může mnoho věcí doručit sám (a občas je i s podivem, proč tak neučiní).
No a ono i s těma balíkovnama jsou problémy. U nás to taky jedni brali na sklad a posléze zjistili, že je toho moc a že se tam sami ani nevlezou, a tak to zrušili.
Manželovi vrtá hlavou, proč manželka vždycky, když dělá štrůdl, před dáním do trouby uřízne konce.
Tak se zeptá a manželka povídá: "Protože jsem se to tak naučila od maminky."
Manželovi to nedá a při rodinné návštěvě se zeptá tchyně, proč vždycky před vložením do trouby odřezává konce štrůdlu.
"Protože mám malé plech."
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.