Zaregistrován
13. 4. 2014
Ahoj,
prosím o určení, nebo navedení o co by se mohlo jednat pokud se někomu podaří. Jedná se o nález.
Asi měď, 24 mm, cca 2 g.
Děkuji
Obrázky:
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
3. 7. 2015
podle toho co je vidět a odpovídajícího průměru by se mohlo jednat o falzum sechseru Ferdinanda I.
https://www.acsearch.info/search.html?id=6037426
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
13. 4. 2014
Zaregistrován
23. 6. 2007
Mám na Vás malou prosbičku. Hledám značku na rubu augsburského feniku Burkharda, nebo Petra ze Schaumburgu podobnou této, která je bohužel nedoražená.
Není to kotva, meč, ani písmeno B. Teoreticky by se mohlo jednat velké písmeno H se šípem, ale bohužel oba dříky jsou nedoraženy. Takže se to nedá říct s na 100%.
V Geld- und Münzgeschichte Augsburgs im Mittelalter jsem nenašel žádnou, která by tomu odpovídala.
Nemáte někdo podobnou značku ve své sbírce? Pokud ano, dejte ji sem, nebo mi ji pošlete do mailu na porovnání. Děkuju. 😋
Obrázky:
Zaregistrován
3. 7. 2015
ta vaše fotka se někdy zobrazuje jako negativní, je třeba pořádně zaostřit oči, ale bude to nejspíše tato:
Obrázky:
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Ano, předpokládám, že to je tato značka, ale trošku mi nesedí provedení. Proto zkouším hledat ještě nějakou jinou (Bejt alespoň trošku vidět spodek jednoho z dříků písmene H, nepochyboval bych). Dík za fotku.
Zaregistrován
10. 4. 2019
Ahoj chalani. potreboval by som poradiť. O aké mince sa jedna?
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
asi to budou turecke akce, ale s blizsim urcenim neposlouzim
Zaregistrován
6. 5. 2013
Dobrý den,rád bych poprosil o určení mince.14mm,váhu netuším,za odpověd děkuju.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.