janpeter napsal/a:
pekne vas prosim,poradte mi co je to za drobnu mincu?
a muzete se prosim ridit timto doporucenim a nebo ne? nemusite, ale pokud to neupravite jak chci ja, ani se na to nepodivam. kdyz to bude mit rozumne rozliseni, alespon se pokusim.
janpeter:
1) aby jsi se neunahlil, je mozne, ze je to nejaky hraci zetonek, byla jich tu uz kupa
2) byva zvykem, jde-li to, udat rozmer a vahu
3) fotky ktere jsi udelal, budou nejspis ok, ale kdyby ses obtezoval si precist radne, co jsem psal, vedel bys, ze je server zmensi a z mince, ktera ma na sirku 250 pixelu se lustit mnoho neda, kor v tomto dezolatnim stavu ne. tim, ze bys minci pred vlozenim orizl, muzes lidem, kteri se ti rozhodli venovat nezistne trochu casu velmi usnadnit praci, protoze ta mince muze mit misto 250 pixelu kolem 750 pixelu, coz je trikrat tolik (to je jako kdyz misto jednohu burtu mas na taliri tri). takze cim vic naservirujes, tim vic spokojenosti bude.
zkus se nad tim zamyslet driv, nez se naprosto zbytecne postavis do defensivni a urazenecke pozice a zacnes kolem sebe kopat jako male decko. za sebe se ti omlouvam, ze nejsem profik. doufam, ze se ti nejaky ozve, par jich tu je. diky a pekny den.
oliver ty si sa zosalel!
absolutne som nikoho neurazal, tuto stranku skutocne povazujem za top poradnu a tiez moderatori su u mna profici vratane s tebou, len som nevedel, ze treba orezavat fotky, v podstate som dost amater vtom, som rad, ze vobec dokazem poslat fotku na sberatela(ani to mi neslo vzdy.....)
zesilel nezesilel, je cas udelat dalsi krok:
je to asi početňák Neumann 28669, Don 3730, Ho 7836
Pokud jsou známy nálezové okolnosti a bude rozumná cena, tak dokumentačně by mne zajímal (jinak ve sbírce již pěkný mám).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.