Zaregistrován
24. 2. 2009
Jo jo, To je tak trochu důsledek toho Eura. Přece to nebudou prodávat za 1 nebo 2 Euro. To by bylo trapné.
Zaregistrován
24. 2. 2009
A ještě jednu drobnost. Na podzimní aukci ČNS papírová platidla byly různé knihy i v cizích jazycích, aukčníkatalogy, medaile a td na hromadě na rozebrání a to ZDARMA.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Také jsem ji platil asi 30Kč cca 2 roky zpátky 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 2. 2009
Budeme tomuset nakoupit a hodit na Slovensko za TVRDÉ. Ne nic ve zlém, ono je trochu rozdíl, mezi sběratelskou veřejností u nás a na Slovensku. A proto se nedivím, že se ta literatura špatně na Slovensku shání. Není kolegům co závidět. Jestli na nějakou literaturu za rozumný peníz narazím, tak ji vemu a pošlu za hranice.
Zaregistrován
27. 6. 2008
Trava, ak máš tu publikáciu NEREALIZOVANÉ NÁVRHY PAPÍROVÝCH PLATIDEL 1918-1988, nie je tam náhodou popis mojej dnešnej bankovky?
Inak pre všetkých čo vlastnia túto knihu. Bol by pre Vás problém knihu požičať ( poslať poštou ), následne do pár dni by som ju vrátil. Nemám kde ju kúpiť, ale vie niekto kde sa dá zohnať?
Zaregistrován
11. 5. 2007
Pokud jsem se dobře díval, není tam. Jinak knihu/brožuru rád zapůjčím.
Zaregistrován
27. 6. 2008
rihav, bol by som ti velmi vdacny ovsem ak ti nevadi postovne, urcite by som sa rad odvacil.
Zaregistrován
24. 2. 2009
OM té koruně tam není nic.K zapůjčení publikace asi tolik. Myslím, že by to nebyl problém, ale když vemete poštovné vcelku slušné váhy tam a zpět, tak si myslím,že by jste měli vydržet, začínají se rozjíždět jarní aukce poboček ČNS, ožná se něco objeví.
Zaregistrován
27. 6. 2008
Zo zaplatenim postovneho nemam problem. Preposlanim knihy naspet majitelovi dam pod list 100 Kc (alebo ciastu zodpovedajuca postovnemu)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.