Zaregistrován
14. 9. 2008
Senfi> nehodil bys sem ukazku z te knizky, treba 1-2 stranky?, klidne s nejakym preskrtem, aby to nejakeho experta nenapadlo tisknout a prodavat, spise jde o to, jak ta knizka zhruba vypada. Znamky sice nedelam, ale kdyz pises, ze je to nadhera, docela si me navnadil ...
Zaregistrován
13. 11. 2011
Asi už to všichni četli, ale pokud je tu někdo stejně liknavý a řeší vše na poslední jako já, tak si třeba ještě nevšiml zajímavých odkazů o vydávání vlastních bankovek.
http://www.sberatel.info/cs
Zaregistrován
3. 1. 2011
Haha! Tento článok ma potešil aj pobavil... bankovky si "vydávam" od útleho detstva a nejak mi za to neplatia... (-: Tu by to nikto nekupoval... aj keď nedávna aukcia s "nerealizovanými" návrhmi za mnoho tisíc hovorí skôr opak - to ale musela byť nejaká búda na hlupáka našitá...
Zaregistrován
14. 9. 2008
No, hodne zalezi na tom kdo to vydal a za jakym ucelem - treba testovaci bankovka STC s nametem Alfonse Muchy urcite vice zaujme sberatele nez treba bankovka, ktera byla vytvorena jako gratulace k padesatinam panu ministrovi ...
Ja jsem treba velkym obdivovatelem bankovek z dilny ORROMIRDIN. K dokonalosti uz jim chybi jen zakomponovani nekterych ochrannych prvku nebo alespon kvalitnejsi papir s vodoznakem (ovsem chapu, ze tohle znamena velke naklady na material a v malem mnozstvi se to nevyplati delat)
Zaregistrován
3. 1. 2011
(-: Tak dík za pochvalu... Moja "dielňa" sa neustále zdokonaľuje a ten papier vodoznakový riešim... v číne je všetko. Ale článok ma vážne pobavil, netušil som, že STC už vytlačila toľkým papalášom "bankovky". Tá s Muchom je fajn, aj keď mne sa viac páči taký grafický list s veľkou gilošou a Švabinským...
Zaregistrován
25. 1. 2010
Určite to mnohý z Vás poznajú z Klimového aukčného katalógu a jeho ponuky.
Ja som dostal túto najmenšiu verziu darom a veľmi ma potešila.
Hlavne pre zberateľov BZ sú tam zasa nejaké tie čísla....
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.