Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Brett napsal/a:
Niekde som čítal (si sa vyjadril), že si zarobil na ľudskej hlúposti ...?
1.
To sice nekde byl titulek, ale ja jsem nic takovyho nerek. A nikdy bych nic takovyho nerek. Protoze jednak to neni pravda (respektive to zni, jako bych nekoho okradl, coz neni pravda) a jednak muj koncept videni sveta to ani nedovoluje (svet, zjednodusene receno, vidim jako multidimenzionalni serial, kde nikdo za nic nemuze v neurologicko/fyzikalnim smyslu).
2.
Karma je fakt nesmyslna hypoteza - jednak je netestovatelna a jednak co utrpeni prave narozenych deti? Co ty udelaly?
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Uz mi neslo upravit (pridat):
Ta "hloupost" spociva v tom, ze nekdo se uklepne a dostane naservirovanou stranku plnou reklam, nevsimne si toho a pak tu vec nebo sluzbu koupi jinde. A videl jsem hodne chytryho cloveka, jak se uklep (chtel mi neco ukazovat), dostal Domainsponsor stranku a vubec mu to nedoslo a furt otviral dalsi a dalsi reklamy.
A pro inzerenty konvertuje tenhle traffic lip, nez vysledky vyhledavani Google (sam jsem inzerent na nejake produkty). Treba i preklepy konkurence, co jsem si kdysi presmerovaval na svoje firmy, tak i ty vedly k neuveritelnym konverzim.
K rozboru celistvosti od Neumanna - klobouk dolů.
Co je ale zajímavé- cituji: "Předmětná celistvost (obálka) byla nabízena v rámci aukce ing. Milana Černíka
(v rámci Aukce celin a poštovní historie, jejímž je ing. Černík organizátorem, jaký obchodní subjekt ji však pořádá mi není známo a ve veřejných zdrojích tuto informaci nelze dohledat),"
Toto je zajímavé.
Když se u soudu projednávalo, kdo pořádal legendární aukci Praga-Profil 1998, kde se vydražily naše největší "rarity" za vůbec nejvyšší hodnoty, jaké kdy byly na našich aukcích dosažené (uvedené obálky jsou proti nim pouhé drobné...), tak byl v aukčním katalogu jako pořadatel označený PROFIL, Klimentská 6, Praha1. V obchodním rejstříku však tehdy žádná taková firma neexistovala.
U soudu tvrdil pan Vladimír Dražan, že tuto aukci pořádal pouze on sám a nikdo mu s ní nepomáhal. Kromě svého tvrzení nepředložil jediný důkaz, že by pořadatelem této aukce byl on. Dokonce ani nepoznal podpis na pokladním dokladu, o kterém potvrdil, že byl vystavený na jeho aukci, kterou pořádal pouze on sám. Zajímavé bylo, že přechozí aukce pořádal na svoje jméno a IČO. Najednou byl pořadatelem aukce anonym...
Ale to nevadilo, protože soudce uznal tvrzení pana Dražana za pravdivé...
Osobně souhlasím se Smithem, že pan Černík velmi dobře zná celistvosti první republiky. To, že je to filatelistická celistvost bije přímo do očí i pro méně zkušené filatelisty.
V tom pripade nejenom ze uvedl kazdeho v omyl popisem u aukce (kde bylo napsano, ze se nejedna o filatelistickou celistvost), ale mne lhal do oci ohledne te doplatni znamky. A ohledne toho, ze ta zasilka byla podana skutecne doporucene. A ze skutecne prosla postovnim provozem.
A samozrejme mam ted i pochyby, zda skutecne prisel prihoz v teto korespondencni aukci, ktery me dostal nekam blizko k maximu. Urcite se uz korespondencnich aukci ucastnit nebudu. Ja bych se ji neucastnil, ale veril jsem v poctivost pana Cernika. Ale - bud rozumi celistvostem, nebo je poctivy, nelze proste v tomto pripade byt oboji.
Zdenda-Kubik napsal/a:
V tom pripade nejenom ze uvedl kazdeho v omyl popisem u aukce (kde bylo napsano, ze se nejedna o filatelistickou celistvost), ale mne lhal do oci ohledne te doplatni znamky. A ohledne toho, ze ta zasilka byla podana skutecne doporucene. A ze skutecne prosla postovnim provozem.
Musím trochu opravit svůj diskusní příspěvek, kde jsem psal, že filatelisticky motivovaná celistvost přímo bije do očí. Myslel jsem tím celistvost s meziaršími Hradčan, protože jsem ji měl pořád nějak před očima a ne celistvost, kterou popsal pan Neumann.
V jejím případě už není tak jednoznačné prohlásit, zda jde opravdu o filatelisticky motivovanou celistvost, protože na to už potřebuje filatelistické znalosti o Hradčanech pana Neumanna či Smitha.
A samozrejme mam ted i pochyby, zda skutecne prisel prihoz v teto korespondencni aukci, ktery me dostal nekam blizko k maximu. Urcite se uz korespondencnich aukci ucastnit nebudu. Ja bych se ji neucastnil, ale veril jsem v poctivost pana Cernika. Ale - bud rozumi celistvostem, nebo je poctivy, nelze proste v tomto pripade byt oboji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.