Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 4. 2013
Tak i já přispěji svou troškou do mlýna. Obrazy na známkách nijak nesbírám, tak alespoň fotografie z mých čínských známek a jedné arabské série. Bohužel musím přidat fota pouze z foťáku.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 7. 2006
Zaregistrován
9. 2. 2008
Zoubkovanej- ten Ajman je tuším nežádoucí vydání.
Zaregistrován
9. 4. 2013
Jojo, takových mám zejména z oblasti SAE povícero. Kolikrát si říkám, jestli nezaložím jakousi parodii na normální sbírku. Divím se, jak jim to vůbec mohlo jenom projít. Osobně bych si něco takového nekoupil.
A propos, neexistuje někde nějaký katalog/galerie těchto známek?
Zaregistrován
9. 2. 2008
Někde jsem měla uložené stránky, kde se to mapovalo. Byl to sakra dlouhý seznam. Dejvy má v hlavě ty roky (od poloviny 1972?) kdy došlo k výrobě těchto blbin. Už se to tu někde psalo. Z těchto státečků se staly tuším Spojené arabské emiráty.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Nemůžu si pomoct, ale z umění se mi nejvíc líbí (většinou) krajiny na "našem" umění.
Moc se mi líbil i tento "plakát", i když jenom ofset.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Ta první známka se zrovna tiskla, když jsem byla v tiskárně na exkurzi. Je nádherná.
Zaregistrován
9. 4. 2013
Také jsem chtěl vložit fotečky našich známek.
Zaregistrován
9. 4. 2013
Přidám ještě několik ukázek z mé sbírky Irska. První je ikona svatého Patrika. Druhá a třetí je obrazem od Roderica OConora. Poslední dvě jsou opět obrazy sv. Patrika. Při jeho svátku vydávájí každoročně nové známky. Přijde mi to zajímavé, protože u nás na sv. Václava neštěkne ani pes.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.