¨
Nechodí, oni je od hledačů kupují 😉
Tady bych si dovolil nesouhlasit, promin mi to ale az takove tvrzeni oznacit jako poeticky naivni... Sberatelska vasen, tedy prima touha po vlastnictvi predmetu je primou cestou k zavisti. At ji lide skryvaji sebelip. A dovolim si tvrdit ze my cesi jsme nejen zavisti ale primo neprejicnosti povestny. A potvrzuje mi to i zivotni zkusenost nekolika let pohybu v numismatice. Samozrejme cest vyjimkam. I taci lide jsou ale je jich zoufale malo a ti maji vic nez dusi sberatele dusi badatele. Si tedy myslim ja, jen tak offtopic
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
No jóóó závidí kde kdo kde co kde komu. I mě se to občas stane ale jen výjimečně 😃
Jinak na obrázku je vidět tolar 1612 Čechy -mincovna je na základě druhé strany a tolar 1616 -nejspíše Praha-podle ikonografie orla-oba Matyášové zbyte jen na základě lepších fotek.Buď vystavte lepší fota nebo pošlete na email honnval@seznam.cz
Podobnú zostavu mincí som už videl začiatkom roku. Veľa holandských obchodných toliarov, dukátov, ale aj naše územie. Ale už to išlo cez obchodníka.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.