Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 12. 2009
:)
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
18. 1. 2010
mám též zájem
honnval@seznam.cz
Zaregistrován
31. 7. 2008
Tiež mám záujem😉 jan.macko@seznam.cz
Zaregistrován
12. 8. 2006
No, taky bych měl zájem, ale asi spíš o lepší foto - mince, byť nerad, tentokrát nechám kolegům ... :-D
trinitr@volny.cz
Zaregistrován
12. 2. 2010
Možná jsem vyjímka, ale byl bych zato to pořádně zdokumentovat, nafotit a tak, publikovat a šup s tím do muzea......Asi jsem vůl, ale nějaký odkaz.....nebo jen jeden grošík...dva....?!
Jako bych nic nepsal...CHCI taky něco!!!!!!!😈
Zaregistrován
17. 8. 2010
Bigger: Vzhledem k tomu, ze puvodni majitel potvrdil, ze se jedna o uceleny nalez tak to bude presne jak rikas. Akorat to sup do muzea az pozdeji:)...
Zaregistrován
12. 2. 2010
To je dobře....rád bych si je prohlédl....ale to se mi max. poštěstí až v tom muzeu...Zajímalo by mě, kolik je tam těch lepších kousků (jak v otázce ražby, tak i v typech a podvariantách ) , případně nějaká zajímavost.... Doufám, že se to brzy dozvíme.....
Zaregistrován
17. 8. 2010
Pokud se mi podari dostat se na nejaky z pristich srazu tak bych to mohl vzit s sebou. Lepsich kousku minimum a razby minimalne v pripade Vaclava II a JL nejbeznejsi (krome jedne 4ky VII)...na VIV jsem se jeste nedival, jelikoz potrebuje cisteni...
Zaregistrován
23. 6. 2007
Mě by zajímaly fotografie drobáčků. Pokud by byly k dispozici, můžete mi je poslat na mailíka v profilu? Alespoň bych se potrénoval v určování.😋
Zaregistrován
6. 2. 2008
xjert01: mně by zajímaly taky asi pouze ty drobáky. Jestli to budeš posílat Pavlovi, tak prosím v kopii i na mince01@seznam.cz. Díky
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.