Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 7. 2011
Na tuto známku a její DV se podívejte pod silným zvětšením. Myslím, že lze rozpoznat, zda se jedná o pravou vadu, či nikoli. A pak je zde cena, která nebude za předpokladu pravé DV závratná. Padl zde i názor na toleranci těsného střihu. Já bych tak tolerantní nebyl. Mně by tento těsný střih zásadně vadil. Ale to je otázka jenotlivých preferencí.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
23. 4. 2018
Já to nerozpoznám
Obrázky:
Zaregistrován
22. 7. 2011
Z fota Vám nikdo nebude schopen říci skutečný stav.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
6. 2. 2009
Prečo má v pečiatke deň dvojitý odtlačok, kým ostatné časti pečiatky sú OK, čisté?! Mne sa zdá, že to môže byť mechanické poškodenie známky, a snaha o maskovanie prepečiatkovaním dňa. Skúste vyfotiť známku šikmo a proti svetlu.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
23. 4. 2018
Tudíž jsem opět na začátku, já se teprve učím a nepoznám nic, znalec se nevyplatí, z fotky to nejde určit.... A v diskuzi jsem dostal dvě rady: najít znalce vs nechat být. To je schíza :-)
Zaregistrován
23. 4. 2018
Zkusím vyfotit.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ale není. Zkuste ve svém okolí vyhledat jenom trochu zkušenějšího sběratele a odpověď dostanete obratem.
Zaregistrován
23. 4. 2018
No právě, v našem místním spolku nikdo, v pondělí jsem byl v Rakousku a stal se členem BVS Waidhofen a jeden sběratel 1850 ji zhodnotil jako raritu (pan tak kolem 80). Je to jedno, jak to dopadne, už teď je to pro mne prostě "známka s příběhem"
Zaregistrován
23. 4. 2018
Úprava
Obrázky:
Zaregistrován
22. 7. 2011
Jistě se shodneme na tom, že s přihlédnutím k rozsahu DV (pokud je pravá), se jedná o méně se vyskytující DV, ale termín "rarita" zde nemá ani v náznaku svoje opodstatnění. Takto rozsáhlé DV se občas vyskytují.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.