Moderátoři: smith
milovnikryb napsal/a:
Tak za prvý nejsem podvodník ani spekulant...
Mas pravdu. Podvodnik mozno nie. Spekulant ano !
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Jsem ten poslední, kdo by chtěl nějak moralizovat, ale to, že je něco běžné ještě neznamená, že je to stává správným😉. A z pohledu AUKRA je situace jasná, viz obchodní podmínky "Prodávající je povinen uzavřít kupní smlouvu s Kupujícím, který formou tzv. příhozů (čl. 5.1.1) nabídl nejvyšší kupní cenu. Prodávající je oprávněn změnit Aukční nabídku na Aukční nabídku s volbou Kup Teď pouze do okamžiku prvního příhozu Kupujícího.".
A mne by jako kupujícího Aukru tedy rozhodně nepotěšilo, kdyby mi prodávající zrušil aukci, kde vítězím, protože to prodal bokem (nebo nedosáhl ceny dle představ)...
Páni , ja sa čudujem že o tejto téme sú dlhodobo diskutujete.Je to predsa obrovské svinstvo.V tomto prípade , sa na ,,Aukre,, prihadzovalo , takže podľa pravidel vyhral a plný nárok na ,,tovar,, má posledný záujemca a predajca je povinný tento ,,tovar,, zaslať .Predsa niekto nemože odmietnuť zaslanie , len preto , že sa mu dosiahnutá cena máli .Alebo je to obyčajné , napíšem slušne ,,hovado,, , ktoré si chce len skontrólovať možnú cenu a taký patrí na čiernu listinu.Ospravedlňujem sa za nepekné , ale v tomto prípade ,,až moc slušné slová,,. U nás , na ,,inzercí Baz. ,, som poslal dopředu (ja blbec) na Vianoce sumu cez účet za 1000 známok 12+1E (nie som špekulát - rád hladám chybenky) no a teraz čakám😃 ,čakám😞 ,čakám😞 ,čakám😲 ... Tak som na to nasrat...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.