Moderátoři: smith
Jako moderátor už delší dobu pozoruji, že se nám sekce "Numismatická literatura" stala místem prodeje literatury kterou máme duplicitně nebo pro kterou nemáme upotřebení (sám na tom mám podíl) a zcela se zapomnělo na původní účel této sekce - informace o nové literatuře, odkazy na zajímavé články, diskuzi a podobně.
Proto jsem se v sekci "Prodej mincí" rozhodl založit i téma pro nabídku a poptávku numismatické literatury a chtěl bych, aby se téma "Numismatická literatura" stalo opět tím tématem, ke kterému bylo původně určeno. Zároveň bych poprosil moderátora sekce (Jano7B9), aby promazal prodejní nabídky a vše kolem nich.
P.S. Kdyby náhodou někdo měl navíc od Sejbala Moravskou minci doby husitské, sem s ní 😉
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Drazí kolegové, zjistil jsem, že v Polsku vyšel reprint Cahnova aukčního katalogu z roku 1934, v němž se prodávala Löfflerova sbírka slezských mincí a medailí. Cena je 65 - 70 zlotych (takže cca kolem 450Kč). Já si ho budu určitě objednávat, kdyby měl snad zájem někdo další, můžeme se pak šábnout o poštovné.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Pánové, jsem osel, protože ta cena na mě koukala z polských stránek už v korunách, takže nějakých 70 kaček, jsem bloud no😃 Ale samozřejmě vám je objednám tak jako tak. Snad neporuším žádné pravidlo, když sem hodím odkaz na dané nakladatelství a prodejnu. Třeba si někdo vybere i něco dalšího.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.