Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan
Zaregistrován
5. 4. 2009
Nabízím k prodeji sbírky známek z pozůstalosti, nejsem filatelista, takže nedokážu popsat, co mám. Jedná se o sbírku váženého filatelisty čítající přes 200 alb známek a sbírku korespondenčních lístků USA oceněnou na mnoha výstavách. Pokud by někdo měl o něco zájem, dejte vědět o co se jedná a já se podívám, jestli to mám.
Zaregistrován
5. 4. 2009
Kdyby se někdo chtěl podívat, pár alb ČSR a protektorát.
Zaregistrován
27. 3. 2009
Ono je to nejlíp ukázat přímo někomu, kdo tomu rozumí, nejlepší je ale sehnat si literaturu - katalog a prokousat se tím sám. Jinak bych viděl jeden tip - jít mezi filatelisty, třeba tuhle neděli 19/4 - ještě je to pozítří, je v Rožnově p. R. filatelistická burza, od 8 do cca 11 na radnici, odpoledně lze příjemně strávit v museu (v městečku a Mlýnské dolině je otevřeno do 17,00) nemusí zrovna svítit sluníčko.
Zvláště pokud jde o sbírku která získala ocenění na výstavách, tak lze předpokládat hodnotné položky - to by už o trochu námahy stálo se o filatelii něco dozvědět.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Podle toho popisu - jsou to známky po sběrateli MH, který byl mj. také fotografem? (abych neuváděl konkrétní jméno)
Zaregistrován
21. 7. 2007
Jinak v případě potřeby bude dejvy v Rožnově k dispozici.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.