Takže Jaromír Petřík byl vyloučený ze svazu za nekomfortní politické názory, slovenský svaz je plný rusofilů řízených agenty FSB a jejich nový svazový časopis je prokremelské periodikum vydávané s cílem ovlivňovat filatelistické mínění? Nebo jakou to má spojitost s tématem?

Honzo, máš naprostou pravdu, ale toto nevysvětlíš těm, kteří místo diskuse na téma sběratelství, chtějí vyvolávat pouze konflikty. Jinak, ať si každý klidně přečte moje blogy na IDnes, já si za svými názory stojím a myslím si, že jsou dostatečně vyargumentované.

re: jirka11
=jirka11]
Mě osobně se při čtení blogu udělalo nevolno. Je to hnus. Ať si každý udělá názor.
Takže vám "se udělalo nevolno".
Skúste si položiť otázku, ak nie ste ešte úplne duševne blokovaný, či nás ostatných to vôbec zaujíma a aj prečo by nás to malo zaujímať, že sa vášmu blahorodiu " udělalo nevolno ". Je to predsa váš výsostný osobnostný problém, ktorý riešia psychiatri tak isto, ako keď vám nefungujú zvierače a musíte za internistom. Viete nejak logicky zdôvodniť, prečo by stránky venované filatelii mali riešiť vaše duševné, alebo zdravotné problémy ?
Skúste sa trochu zorientovať a uvedomte si, že nie všetky internetové stránky sú facebook, kde si môžete riešiť problémy od pšoukání až po sexuálnu orientáciu, alebo politické mindráky.
Poprosíl by som do budúcna všetkých, ktorí neustále cítia potrebu zvýrazňovať a zverejňovať svoje súkromné mindráky, aby si našli www.stránky, ktoré sa tomu špeciálne venujú. Je ich dosť, a ubezpečujem vás, že každý úchyl sa má nie len kde uspokojiť, ale nájde aj spriaznené duše, ktoré ho pochopia a podporia v jeho boji s démonmi.

Jaromíra osobne nepoznám, ale poznám ho z Infofily a myslím si, že je to slušný človek, skúsený filatelista a vynikajúci odborník. Osobne mi bolo je a bude vždy jedno, kto má aké politické názory. Rešpektujem názor každého a v ľuďoch sa snažím nájsť vždy to, čo nás môže spájať a nie rozdeľovať. Tu na Infofile mi v prvom rade vždy šlo, ide a pôjde o filateliu. Jaromír, želám, všetko dobré, pevné zdravie a hlavne pokoj v duši.

Každý máme nějaké představy a politické názory, ale i při rozdílnosti těchto názorů bychom se měli vzájemně respektovat a ne napadat. Podle toho to nejen v naší politice, ale v celém světě vypadá.
Diskusní fórum Sběratele by mělo být na téma Sběratelství a ne osobní napadání kvůli politickým názorům.
Jinak, děkuji za podporu, přiznám se, že jsem nečekal takový ohlas a že se najde tolik lidí, kteří budou mít odvahu, veřejně mne podpořit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.