Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ceny to jsou vysoké, ale kolik jste němých razítek na novinových známkách první emise v životě viděl? Navíc zde jistě hrála svojí roli i kvalita!!
Proto se tomu nedivme. Pokud někdo tuto oblast dělá vážně, tuto šanci si nechtěl nechat ujít.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
22. 7. 2011
A červené razítko na položce 400 bylo ještě dražší. Ale opět se nejednalo o nic běžného.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
4. 7. 2016
Zajímavá diskuse o investicích. Když jsem procházel staré příspěvky, narazil jsem ne několik podobných dotazů. Bohužel nikdo se po letech nepochlubil jak dopadl.
K tématu doplním 2 odkazy na "klasickou literaturu":
Řekněte mi tedy. Co mám dělat abych do 3 let zbohatl?
To je špatná otázka příteli!
(Mrtvé duše. Gogol)
B) jit vlastni cestou - pěkný název knihy:
Mein Kampf.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Každý chce sice zbohatnout, ale většina tazatelů není ochotna něco dělat.
Zaregistrován
29. 11. 2017
No veru ceny riadne. Ja som prihodil na tu carsku obalku, ale niekto zo saly ma prebil. Keby tam nebola navyse provizia 19%, tak este prihodim ale takto som to nechal tak. Aj som bol rad ze usetrim, aj ma to mrzelo , lebo bola naozaj pekna. No musim veru postudovat, aby to nebolo len strielanie naslepo nabuduce...
Zaregistrován
4. 7. 2016
Použiju Vaši větu: On jim někdo nezištně poradí.
Nedá mi to. Ještě jeden odkaz na klasiku (Neználek ve Slunečním městě):
Kvůli čemu bych měl dělat dobré skutky, když ne kvůli kouzelné hůlce?
To musíš dělat nezištně.
Fujtajbl! Nezištně!😃
Zaregistrován
22. 7. 2011
Kvalitní položky by měly skončit ve sbírkách lidí, kteří je dokáží ocenit a pochopili je. Byla by škoda, pokud by skončily u investorů, kteří je dokáží "ocenit" pouze z hlediska výhodnosti.
Jednotlivé položky dostojí své vzácnosti pouze v kombinaci dalšího kvalitního materiálu v dobré sbírce.
Zaregistrován
4. 7. 2016
To je pravda. Ale nakonec dobrá sbírka skončí jako ta Pytlíčkova. Sbíral, vyměnil rodinné starožitnosti za "papírky" (sám myslím řekl, že předkové se kvůli tomu obrací v hrobě). A teď ty papírky mění za jedničky a nuly v počítači.
Zase se vrátím ke Gogolovi: "Lakota a sobeckost. 2 věrní průvodci staroby. "
To sedí. Raději peníze než známky. A pro něj, ne třeba pro dědice. Akorát nevím, co si s těmi penězi počne.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ale to nemusí být pravidlo. Spousta dobrých věci nechodí přes aukce k anonymním kupcům, ale sběratelé si je mimo trh prodávají mezi sebou a tyto položky putují z jedné kvalitní sbírky do další. Nebo se takto "dědí" celé sbírky.
Zaregistrován
29. 11. 2017
Dovolim si s vami nesuhlasit. Nepride mi spravne povedat: “ty by si to nemal kupovat, mal by to kupit ozajstny zberatel”.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.