Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
19. 1. 2008
a nechceš tedy už konečně říct, co tam je ?? ... :-) :-)
Zaregistrován
15. 7. 2007
rekonstruuju obraz, jak to bude, dam to sem. ale bude to jeste urcite nekolik hodin trvat a zda to bude dnes nevim.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Já se klaním k : Landgraf Friedrich der Friedfertige von Thüringen (1406 - 1440)
a na druhé straně bych viděl žíznivýho lva😋
Zaregistrován
19. 1. 2008
hele, když s tím oliver dělá takové tajnosti, tak na rubu čekám nejmíň dvouocasou želvu .. :-)
Zaregistrován
19. 1. 2008
.... ještě jedna dnešní radost z druhé obálky .. 😁 ... po tomhle míšeňáčku jsem pásl dlouho ..
Friedrich II. a Vilém III., mincovna Lipsko, mincmistr Hans Borner, ražba z let 1451 - 1454 .. mincovní značka trojlístek, stejná značka je použita i jako rozdělovací znaménka v lícním i rubním opise .. citace Krug 1054/13
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
to se nekdo ma, takove pekne misenaky, gratuluji... to sou same obalky, ale ja rikam, neber uplatky, neber uplatky...
no a kekule se docka jeste jednou, byt tentokrat o obalku nejde a ja jsem zvedav na vase nazory...
Obrázky:
Zaregistrován
19. 1. 2008
no ... tak nějak citem jsem tušil, že pošleš helmu .... ale je fakt, že nesedí s lícní stranou .... takže to bude něco na způsob křížené ražby .... jestli jej máš, blahopřeji ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
dik, ale jedna se pouze o falzum, navic spatne zachovale, nicmene pro duvod vzniku teto oficialne neexistujici kombinace mam nekolik alternativnich vysvetleni... co se tyce te helmy, jdu konecne prostudovat Kruga - ale urcite ocenim postrehy zkusenych
Zaregistrován
20. 8. 2007
kekule napsal/a:
.... ještě jedna dnešní radost z druhé obálky .. 😁 ... po tomhle míšeňáčku jsem pásl dlouho ..[
co dodat ... gratulace dnes už druhý krásný kousek - a hlavně že potěšil 😉
že by kekuleho navšívila sanitka od Dr. Chocholouška 😃
olivere - ke tvé zajímavé ražbě - jak píše kekule zřejmě zkřížená ražba - koukal jsi jak to je časově (rub a líc) kdy to mohlo vzniknout ? zatím jsem sám neměl čas na to kouknout podrobněji
a samozřejmě také gratulace 😉
Zaregistrován
20. 8. 2007
aha takže falzum - dobové - myslím, že na zajímavosti to neubírá
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.