Moderátoři: smith
Zaregistrován
4. 7. 2010
Byl držitelem nejvyššího možného rakouského vyznamenání Císařského řádu železné koruny I. třídy
Zaregistrován
2. 5. 2013
Priznám sa, dosť sa zaujímam o vojenskú históriu a toho generála som niekde zaregistroval. Netušil som ale, že pochádza z Moravy a obdržal jedno z najvyšších vyznamenaní. Bral som ho ako rodeného Rakušáka. Ktovie u koho skončili jeho vojenské pocty a vyznamenania.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Já se přiznám, že jsem ho neznal vůbec (nebo slyšel kdysi někde a zapomněl). Ale přeci jen doba první války není moje silné období. (Což ale hodlám upravit, mám už nějakou literaturu a těším se, že se do toho ponořím.)
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jako, mohli tam do těch obrázků hodit i Králíčka osobně. Nepochybně na nějaké fotce - obrazu bude.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Kam se u nás hnu, všude jsou.
Feldjägerbataillon Nr. 2
Polní myslivci z Hradeckejch kasáren
Obrázky:
Zaregistrován
27. 8. 2021
Paul mohol by si mi prosim ta napisat na moj sukromny mail? (milan.sedo@semikron.com) .... zachytil som tvoju foto s cislovanymi gombikmi. Mohol by si mi prosim ta poslat foto toho, co mas z tejto oblasti? ... ja zbieram gombiky do 1918 (Rakuske cisarstvo + RU). Mozem ti daco z toho identifikovat, pripadne mam i daco na vymenu (mam aj suflikovky). Dikes za akukolvek reakciu!🙂
Zaregistrován
4. 7. 2010
Konečně nějaká firma (z Maďarska) začala vyrábět miniatury a busty vojáků Rakouského císařství. Čekal jsem roky.
Pořídil jsem si řadového pěšáka (cca 1850-1870). Malováno mojí rukou, akrylem, což ve vedru byla špatná volba, ale je to zkušební rychlomalba a olejovky se mi nechtělo rozdělávat.
Nechybí mu ani "jablíčko" na čepici, nedávno jsem tu jedno nalezený dával do kvízovky.
Je to samozřejmě trochu kýč. 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ale nie, je to krásne. Ja som na toto drevený a ani nemám takú trpezlivosť.😃
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ale však si žije jako pán. Někdy bych to i takhle bral. 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.