Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 1. 2013
Tak píšťelku asi neurčíme, ale všichni víme na co se používala (jistě na pískání.
Doufám, že jste ty torza bodáků nekoupil.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
14. 6. 2019
jasne že kupil :-) tu nejde o zberatelsku hodnotu , ale o dizajn. Napad je to skvely a vyzera to nazivo naozaj super. Dokonale vyuzite torza bodakov. Mne neslo o to ake su , odkial a pod. Ale ako to posobi ako celok. Ked to uz ale tak obzeram napadlo ze ake boli pouzite, ale vravim nieje to podstatne.
Zaregistrován
27. 9. 2015
tři bodáky krásně znejtovaný....starý Rakousko😉 😃
Zaregistrován
6. 1. 2013
Podívejte se na ten nýtek. Co já vím, tak kluci co vykopou dokáži upravit. No a co Vaše paní, doufám, že to máte v ložnici nad postelí. Nic ve zlém, každému se libí něco jiného.
PS. Možná zatím paní nemáte, ale to přijde
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Tahle krasavice se mi zamotala v červnu pod cívku..Teď se chystám na renovaci. (mikrobruska, narovnání a nějaká povrch úprava)
RU námořní důstojník.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
4. 7. 2010
Altmann bohužel, zachycovač utržen..asi poměrně čerstvě. Vedle ležel ještě rozbitej protikus.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
24. 10. 2021
Dobrý deň,
pri kopaní jamy na záhrade sa mi objavila v zemi cca 1meter hĺbky táto pracka na opasok. Predpokladám, by malo ísť o originál, pretože pozemok bol minimálne 90 rokov nevyužitý.
Na internete som našiel len dva rovnaké obrázky tejto pracky, jedna bola kópia a druhá je v múzeu. Je nejaký spôsob ako si overím či sa jedná o originál?
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Klasická přezka, Rakousko - Uhersko, toto konkrétně Uhersko. (Honvéd)
https://aukro.cz/r-u-prezka-honved-6995295016
Originál určitě, jen má asi dovařovanej úchyt z druhý strany, nebo nechápu ty díry.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.