Pavlínka: To přesně ono...kdejaký aršík Pexip, NABA či Ostropa sežene člověk jak nic, ale třeba první aršík Nicaraguy, vydaný v nízkém nákladu pár tisíc kousků, s mnoha chybami (i pravopisnými) tamnějšími snaživci, abys pohledal po všech ebayích... a většinou marně:-)
Tyhle Moravandy - Zlíňandy...dobře známe:-))) To je cháska zvlčilá...:-) A propos, ve 14. - 15. století patřil Zlín, respektive minimálně čtvrť Louky mému rytířskému (vladyckému) rodu;-)
Zdarec Wjem dnes bohužel ne:)))Mám na hotelu plno našich sousedů z NDR a taneční večírek k tomu takže raději utíkám k internetu:))))
to Neumann:Dobrý večer,mám klasickou generální sbírku 1918-1939(zde i něco navíc)a k tomu jsem se zaměřil na Přetisky PČ1919 na Rakouských známkách z první serie pof.č.33-47, takže jsem dal možná dohromady něco zajímavého(tedy pro mě)mám vše možné:)))kde mě tedy chybí pouze 12h s Ia podtypem kterou sice vlastním ale je bohužel falzum i s atestem:(((takže tu musím ještě někde sehnat ale pravou!!!atd je to na dlouhé psaní:)))
Vlčnovjanka!!!! Já to tušil...příslušnice konstantně totálně opilecké vísky, neblaze proslulé svou pochybnou Jízdou králů:-)))) Vznáším důrazný protest proti většině razítek této filatelistické vystavovatelky, anžto mohly být vytvořeny svéráznou lidovou inkoustovou formou místních mládenců, chtějících se dotyčné slečně Pavlínce mrzce nízce zavděčit...:-)))))
Ostaně, i do okolí Uherského Hradišťa spadala ve středním i pozdním středověku moc našeho rodu:-)))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.