Zaregistrován
13. 6. 2016
Chci vidět obrázek č. 2 podrobně. Děkuji.
Sběratel meteoritů a soukromý planetární vědec. Publikuji a jsem členem, vědecké organizace - Mezinárodní organizace pro meteority a planetární vědy (International Society for Meteoritics and Planetary science). meteoritesworld@gmail.com
Zaregistrován
25. 7. 2013
Prajem pekný deň, viem, že pravdepodobne to meteorit nebude, ale chcem sa spýtať, čo by to mohlo byť?
Váha je 1444g.
Sem tam sa s toho od "detstva" poodštiepovalo pádmi ale v skrini to už prebýva roky...
"Kameň" je s krasového územia, z hĺbky cca 2m.
Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek ale momentálne sa mi to lepšie žiaľ nafotiť nedá.
Ďakujem🙂
Obrázky:
Zaregistrován
13. 6. 2016
Tak to bohužel, nevim.
Sběratel meteoritů a soukromý planetární vědec. Publikuji a jsem členem, vědecké organizace - Mezinárodní organizace pro meteority a planetární vědy (International Society for Meteoritics and Planetary science). meteoritesworld@gmail.com
Zaregistrován
11. 6. 2016
Dobry den. Kousek z me sbirky, Zajima mi pouze hmota, ktera se nasla v Ceskosloensku, Ceske federativni republice a v Ceske republice. Dekuji za nabidky. Omlouvam kvalitu foto. Kameny a obzvlaste meteority se foti tezce. Pokud nekdo muze nabidnout podobny jako na foto ......nebo i kousek jineho Stannertu i klidne historickeho? Ale radeji nove strety. Super setkavani s hmotou. Millanit - se sbirkou zacinam, tak snad se zadari.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Jeste detail ohledne Slunecniho vetru a obsahu.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Nebo plne rovne tvary podobne temto kamenum? Kosouhelniky, valce, kosticky, placky a pallasitty barevneho spektra - bila, zluta, oranz nebo zelenkava nejlepe do 3mm vel. krystalu. Neco jako Japara klidne i kamenozelezne.
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Rad obohatim peknym kouskem kamene svou sbirku.. Mam zajem o obdelniky, kosoctverce, ovalky, stangle, tycky, vejcovite plnotary, pokud f. kurka? jenom dobre, nizky relief regmaplytu vitan, nerezane nelamane. podobne kamenum na foto. Dekuji za nabidky. Hlavne pouze: CSSR, CSFR, CR. Orientacni foto prikladam...
Obrázky:
Zaregistrován
11. 6. 2016
Mate doma kamen? Poptavam podobne jako na foto do sbirky. Neco jako mince: rub a lic. Puvod dolozen aby byl CSSR, CSFR, CR.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 6. 2016
Omlouvám se za zpoždění-dovolená.Posílám pár obrázků toho šutru č.2.Povrch je mastný,kovově lesklý na otřelých plochách a jsou tam nějaké minerály.DĚKUJI.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 6. 2016
Omlouvám se za zpoždění-dovolená.Ten šutr je na otřelých plochách kovově leslý a jsou tam nějaké minerály.DĚKUJI.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.