Zaregistrován
13. 4. 2014
Děkuji za odpovědí. S tím "vzácným kamenem" švagra zklamu :-) a ametyst zkusím zanést k nějakému soudnímu znalci. Pokud by jste někoho doporučili v Brně, byl bych rád. Děkuji
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
27. 12. 2010
mitom07: Taková byla doba. Stejně tak můžeš narazit na zlaté šperky z 9 nebo 8 karátového zlata.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
9. 6. 2014
Všem přeji krásné prožití vánočních svátků a krásný Nový rok.
Zaregistrován
11. 10. 2011
Zdravím.Potřeboval bych poradit...Chtěl bych se zeptat,jestli by mi někdo neprozradil způsob konzervace meteoritů(proti rzi) a pak ještě jestli je možné někde sehnat trochu kyseliny dusičné(všude kde jsem se ptal-okolí Mladé Boleslavi- tak mi jí nechtěli prodat a žádného známého co se pohybuje kolem kyselin nemám).Moc díky za rady
Zaregistrován
25. 10. 2014
Ahoj angell, občas přes Bolku projíždím, takže jestli to do ní máš kousek, tak se můžem na troše dusky domluvit.Kdyžtak ixtar@seznam.cz
Zaregistrován
9. 6. 2014
Nejdostupnější je lékařská vazelína, zbytek jsou speciální protikorozní nástřiky, nejlepší zkušenost mám s voskem ale je s tím víc práce, musíš to pořádně dočistit aby bylo vše vidět.😲
Zaregistrován
2. 6. 2016
Dobrý den.Prosím o radu.Může se jednat o meteority?Ten tmavý váží asi 6,1 dkg a ten světlý 7,6 dkg.Oba jsou magnetické a reagují na střelku kompasu.Našla jsem je v kolejišti.Díky.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 7. 2014
o meteority s s největší pravděpodobností nejedná
Zaregistrován
2. 6. 2016
Škoda,ale díky za váš čas.Jednou ho určitě najdu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.