Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
17. 12. 2010
Dobrý den,
potřeboval bych od Vás poradit ohledně nákupu růžového Merkura, který je uveden na obrázku. Před rokem jsem ho mohl mít za 110.000, nyní mě daná prodejce oslovil, že by mi ho nechal za 100.000 Kč.
Prý je naněm kus razítka REICHENBERG...
Furt ve mi něco říká, že to zastřižení v horní linii je to, co z něj nedělá příliš atraktivní kus, co myslíte, stojí za to?
Díky všem za Vaše názory.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
vzhledem ke stavu je uvedená cena hodně přehnaná...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 6. 2011
pravdu maji oba....za velke penize - prvotridni kvalitu..
Zaregistrován
22. 10. 2010
ja to smazal ... ale v podstate vse je jen o citu a pocitu. ale za 100T je to vzhledem k teto kvalite velmi vysoka cena. cena s kvalitou vyrazne klesa. a zde je vyrazny zastrih do kresby. sberatele rakouska si na kvalitu opravdu potrpi a u klasiky je to o to vetsi.
Zaregistrován
12. 10. 2013
Je zajímavé, že už je položka v aukci u B...
Ve filatelii nelze nikdy zoufat. Budoucnost nám může přinést nádherná překvapení. (Máte-li nějaký zajímavý dokument k historii Židů na našem území do roku 1848, nabídněte.)
Zaregistrován
17. 12. 2010
Ano, prodejce mi potvrdil, že pokud ho nekoupím já, dá ho do aukce. Akorát tam chybí ten český certifikát, v aukci je uveden certifikát pouze od A. Dieny.
Zaregistrován
27. 3. 2009
Chlapi, šálí mě zrak? Zrovna tuhle jsme tu už jednou řešili v jiném vlákně, ne? Zdá se, že stále čeká na někoho, kdo má spoustu peněz a neví, co s nimi... Držím palce všem, kteří váhají a odolají, protože u mě pochyby stále přetrvávají i co se týče toho atestu.
Zaregistrován
6. 2. 2009
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
27. 3. 2009
Díky, Smith. Ráno jsem neměl čas to hledat.
Překvapuje mě, TBMS, že se tím stále ještě zabýváš. To, že chybí ten český certifikát, napovídá dost jasně. Jen doufám, že se nenechá oškubat nějaký důvěřivec, který by to chtěl použít jako investici do budoucna, bez řádného atestu. Pro tebe mám akorát gratulaci, žes to nechal jít dál. Za toto je těch peněz opravdu škoda.
Zaregistrován
17. 12. 2010
Zachránilo mě to, že jsem nakonec nedal dohromady peníze...tedy před skoro rokem...to by mě to stálo 110.000 ...dnes už se tak lehce nedám zlákat. Jsem sám zvědav kdo to koupí v té podzimní aukci u B.....
Díky všem za názory a rady.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.