Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Garret: Dobre, ale rozhodne to neni neco, na co by byl nekde trvaly odkaz a slo to jednoduse stahnout, jako hromada jinych veci..
Zaregistrován
6. 5. 2010
tenzor: momentálně jsem na netu našel ke stažení první tři díly 😉
Zaregistrován
10. 7. 2011
Určitě to není stálý link a shání se to v PDF hůř než cokoli jiného,ale dá se to sehnat.
Vždycky je třeba obětovat něco, co chceme, kvůli něčemu, co chceme ještě více...
Zaregistrován
10. 7. 2011
Měl jsi půl hodiny na stažení...To je dost.
Vždycky je třeba obětovat něco, co chceme, kvůli něčemu, co chceme ještě více...
Zaregistrován
24. 3. 2010
Link na Halačku a Cacha som vygooglil do 2 minút od prečítania príspevku od Ducatona...teraz som to pozeral a je to trvalý odkaz a stále ide stiahnuť 😉
Zaregistrován
2. 8. 2011
Ano, na googlu je to volně ke stažení😆 A jelikož čtu, že byly soubory vloženy již 20 listopadu 2010 a do teď (18. srpna 2011) si je stáhli tři uživatelé internetu, tak se zas tak lehko asi objevit nedají. Ale když už někdo napíše, že se to dá, tak se vyplatí hledat. Ale rohodně to nenajdete na uloz.to (😆 ), tam je totiž pouze třetí díl a ke všemu pod heslem. 😈 😈 😈
Obrázky:
Zaregistrován
23. 4. 2008
Mě už je to jedno, když jste nepolepšitelní. Sami se připravujete o možnost vyměnit toto PDF za nějaké jiné PDF. Např. teď ty, Waluigi. Pokud jsi to našel, fajn, ale dát sem obrázek... Zkusil jsem podle něj napsat do googlu název přesně podle obrázku a měl jsem tyto knihy na první stránce. Ale jak říkám, nebudu se rozčilovat a kálím už na to. Holt komu není pomoci, až se ucho utrhne...
Zaregistrován
2. 8. 2011
Nevím, kdyby to Ducaton nenapsal, nikdy by mě to nenapadlo hledat. Myslím, že nejsem jediným kdo to našel - někteří to našli dokonce přede mnou. Jestli to jsou Vaše skeny, tak to Vás lituju, ale asi jste je už před necelým rokem poskytl osobě, která si je od Vás vyžádala, aby je vložila na internet. Chápu, ale nevím proč jste naštvaný, až teď (a na mě, který nevložil přímý odkaz), když tam ta literatura leží, už od listopadu🙄
Zaregistrován
12. 1. 2010
Waluigi: Tak s timhle screenshotem to v podstate na urovni primeho odkazu je🙂 Ale souhlasim s tim, ze by mel byt krokodill nastvany spis na cloveka, kteremu poskytl ty scany a ktery zneuzil jeho duveru a dal je jednak na net a jednak dalsim lidem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.