Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
Ano, oboji je uvedeno v tirazi vydavatele v casopise.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Vďaka za info. Na druhej strane je to trochu choré, keď zákazník naháňa predajcu, aby mu niečo dodal 😕 Nejak opustil entuziazmus, skôr ma zaujíma, kedy alebo či vôbec sa mi ozvú sami.
Zaregistrován
17. 8. 2010
Dobry den,
mel bych dotaz ohledne Castelina. Uz jej nejakou dobu shanim, zatim ovsem bezuspesne. Cas od casu se na jedne nemecke aukci nabizi za cca 50 EUR - patrne se jedna o jeden zatim neprodany vytisk. Je to dle Vaseho nazoru ferova cena? Alternativne jsem si jeste rikal, ze si ho vypujcim v knihovne a naskenuji - neni to uplne koser z hlediska copyrightu, ale kdyz neni k sehnani😁 ...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ktorú literatúru od Castelina zháňaš?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ak sa jená o "O chronologii pražských grošů Jana Lucemburského", tak tú ti môžem poslať. Nikto tu nebude nič hovoriť, pred troma rokmi som to skenoval a rozposlal som to tu hádam po všetkých, preto teraz nikto nebude farizejom rozoberajúcim copyright. Navyše sa jedná o staršiu literatúru, takže pohoda. Ak máš záujem o toto, napíš mi mail a pošlem ti to.
Zaregistrován
30. 5. 2009
Archy mohl bys mi prosím poslat taky toho Castelina. Email mám v profilu. Děkuji
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
17. 8. 2010
Mel jsem na mysli jeho publikaci Prazske grose a jejich dily (Der Prager Groschen und seine Teilstücke 1300-1547), ale za Lucemburka bych byl taky vdecny pokud bys mi poslal na jert01@yahoo.com. Predem dik. Do tech Prazskych grosu i za 50eur nejspis pujdu pokud se zase objevi, takze bych pak mohl sam naskenovat a poslat kdyz bude mit nekdo zajem.
Zaregistrován
12. 2. 2010
Já bych zájem měl....Protože literatury není nikdy dost.....😉
Zaregistrován
12. 1. 2010
xjert01: to je stazitelne
Archypov: O tu chronologii mel bych taky zajem, diky
Zaregistrován
17. 8. 2010
Mohu se zeptat kde? Smolika jsem si stahnul, ale tohoto Castelina se mi zatim na netu najit nepodarilo😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.