Moderátoři: smith

"Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě."
2 ) Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte.
"Prezumpcia neviny znamená, že každý občan, ktorý je obvinený zo spáchania priestupku alebo trestného činu, je považovaný za nevinného dovtedy, kým sudca nevznesie právoplatné rozhodnutie o jeho vine (pričom nezáleží na tom, či ho naozaj spáchal, alebo nespáchal)."

Jedna stará punkovica...
https://www.youtube.com/watch?v=C-dl9KTYAVk
...a jeden viac ako podarený cover...😉
https://www.youtube.com/watch?v=Db6dArjM5f0

8) Dúfam, že sa nenahneváš, ale teraz si mi pripomenul jedného psa z našej ulice. Už to má chudák za sebou. Bolo cca pred 15 rokmi a ja som naňho už aj zabudol, len Ty si mi ho dnes pripomenul. Bol to taký bastard menšieho vzrastu a vždy keď išiel niekto okolo ich domu, tak začal neuveriteľne štekať, triaslo s ním, hádzal sa o bránu, o plot, ceril zuby a tak. Toľko som sa na ňom nasmial a vždy som si pomyslel: No tebe to dobre je..e 🙂.
Ja som chodieval zavčasu ráno do roboty (niekedy som "ešte napoly spal") a pár krát mi spôsobil šok (ako dnes Ty svojou výbušnou reakciou). Tak som sa naňho pripravil. Nachystal som si jedno ráno kaser.... Keď som išiel okolo a došlo k inkriminovanej situácii, tak dostal jednu krásnu dávku na čumák a medzi oči... Trochu v náznaku zaskučal a padol na zem ako slina ... Keď som išiel poobede z roboty, tak už z diaľky som ho počul .. Následne keď som sa blížil a zbadal ma, tak stiahol chvost a zdekoval sa ... Odvtedy som mal s ním pokoj ...
Proste Ty si mi ho dnes pripomenul. Tiež bezdôvodne štekáš, "hádžeš sa o bránu", a máš pocit (asi ako ten pes), že ti chce niekto ublížiť ... Si jedovatý ako on😞 .
Veď kľud o nič nejde. Prišla reč na toho Krekača a ja som len dal odkaz na článok, že aké má patálie so žandármi. To je všetko. Nič viac. Tento bulvár k týmto ľuďom akosi patrí 😉 To nemá s Tebou nič spoločné! 😉

ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.