Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Souhlasím, na tomto skenu to vypadá jednoznačně na dvojku. A taky je tu vidět, že cena je ještě uvedená ve staré měně. Ostatně není se co divit, bylo to necelého čtvrt roku po reformě. I tak ta pohlednice byla docela nová, viz "0453" v levém dolním rohu - mělo by to být datum (mmrr) výroby / vydání. Většina tehdejších vydavatelů (včetně Orbisu) to tak tehdy uváděla. Nota bene, i datum vydání pohlednice je další argument pro to, že byla odeslaná až v roce 1953.
Ďakujem Tom H.Ešte som našiel jednu,poslanú 17,čiže na druhý deň. Škoda,že už z inej pošty v Tatrách.Tam je dátum slabo viditeľný,ale povedal by som,že je tam už 53.Ani to sem nedávam.
Mimochodom keď som zistil s kým mám do činenia,až ma zamrazilo...😃 Teší ma,keď zareaguje niekto z odborníkov na otázky "nadšeného zvedavca"....,to som ja.🙄
Ale ani odborná nezdatnosť,ktorou sa netajím, mi nezabráni opýtať sa ťa,prečo nesúťažíš?
Zdá sa,že by si mohol mať nejakú pohľadnicu...😁
Alebo aspoň hlasuj za najlepšiu ukážku.Nie,nič ti nenašepkávam...😃
-s-
stani - joutube (juťjub) ti v robote nejde, tak pomaly čítaj 🙂
Je tu ak som dobre pozrel 24 článkov od autora ...
stani napsal/a:
Mimochodom keď som zistil s kým mám do činenia,až ma zamrazilo...😃 Teší ma,keď zareaguje niekto z odborníkov na otázky "nadšeného zvedavca"....,to som ja.🙄
Ale ani odborná nezdatnosť,ktorou sa netajím, mi nezabráni opýtať sa ťa,prečo nesúťažíš?
Zdá sa,že by si mohol mať nejakú pohľadnicu...😁
-s-
S kým máš co do činění? S člověkem, který se jako ostatní na tomto fóru zajímá o pohlednice. A stejně jako ostatní je ve filokartii samouk. Ale protože s tím začal už jako kluk, a pokračuje i teď, kdy se dožil důchodu, tak za tu dobu stačil něco pochytit. Možná mám trochu výhodu v tom, že mám i jakousi filatelistickou průpravu. Já naopak obdivuji ty, kdo dokáží budovat zajímavé sbírky zaměřené např. na lokální historii.
A pokud se účasti v soutěži týká, první téma mi uteklo, protože jsme byli na dovolené, a ke druhému bych toho moc nenašel kromě lodí na přehradách nebo v různých přímořských městech. Tentokrát jsem uvažoval, co vybrat, a jak můžeš vidět, už jsem přispěl. Jinak ale chválím ten nápad; v první řadě snad ani nejde o to, kdo vyhraje, ale prozatím se tu vždycky sešly zajímavé ukázky na dané téma. Je to zajímavé oživení tohoto fóra a díky kolegům za ně!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.