Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Asi si nemal žiadne opletačky s touto inštitúciou....😃
-s-
stani napsal/a:
Na vychodze je šicko možne,šicko hore nohami.(Prosím brať ako vtip,s rezervou...😃 )
-s-
Pekná vyhodňarčina ... ...kone na betóne 😉 napríklad babenky na citorine čas cca 23:50
stani - čo za inštitúciu? Aukro? Veď hej, ja som nemal v úmysle im robiť pozitívnu reklamu. Ja som len využil príležitosť, že práve bežia u nich 3 aukcie, ktoré sa týkajú tých štemplov "Divisní soud" a dal to sem ako príklad.
Máš pravdu 😉 Ak by mi za to chceli poslať nejaké všimné, prezent, alebo nejaký benefit, tak môžu 😋
Jáááj tááák 🙂 Vidíš - a ja že si myslel tou inštitúciou aukro.
Ešte k tomu filmu ... kone na betóne
Pani Kolníkovú mám rád a tá scénka z filmu čas cca 1:16:00 je milá 😉
Inak tu je návod pre všetky poštárky, ako takúto soudní zásilku správne doručiť 🙂
čas vo videu 29:25
nesuvisi s pohladnicami, ale da sa na to pekne pozriet...
http://www.aktuality.sk/clanok/383311/fotografia-co-zachytava-sucasnost-aj-minulost-vas-ocari/?utm_source=azet.sk&utm_medium=box-magaziny-aktuality&utm_content=clanok2&utm_campaign=HP-new2#
joeolahfamily@azet.sk
Už som sem jednu pohľadnicu s adresátom FF dal,našiel som ďalšie dve.
Teraz ale ide o zaujímavejšie texty,teda aspoň podľa mňa.Prvý je jasný,90% som schopný prečítať.O aký reliéf sa jedná (kde je) netuším.Pri hľadaní informácií o FF sa skôr stretávam so zmienkami o jeho vynálezoch a o tom by čiastočne mohol byť text na druhom obrázku.Vlastne je tam len slovo vynález,ak dobre čítam.🙄 Prkotina,už to nejdem prepisovať...
-s-
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.