jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 21:55

turisti sa pozeraju do plotu 😁

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 21:57

No a čo?
Asi si chcú taký urobiť.😉
-s-

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 21:58

janči tá nemá chybu.....

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 22:05

Asi sa zastavili cestou z kostola.😃
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 22:17

m1234 nič nedáva,využijem to a dám ja.😁 Neberte to ale príliš vážne. Táto pohľadnica je tak nezaujímavá,až je (pre mňa) zaujímavá. Ide o to,čo má vlastne takýto záber znamenať.Je to konkrétne miesto,je to v Nemecku a je to asi staršie.Ale ako by sa to dalo odhadnúť,uhádnuť miesto,keby to tam nebolo napísané?Tu sa dá podľa obrázka chytiť len toho,že to nebolo v zime a ani v noci..😃 To môže byť tak zátoka na Lipne,ako aj na Domaši,alebo Duchonke. ...

Inak nič si z toho nerob, ja mám podobný problém pri ôsmych z desať obrazov od akademických maliarov. Tiež si keď tak na ne pozerám kladiem podobné otázky. Už som sa ale zmieril s tým, že keď pánbožko rozdával cit pre profesionálne výtvarné umenie, tak sa mi neušlo 😞
Možno to, že som nebol obdarený, by sa dalo nahradiť dlhým a poctivým štúdiom literatúry o výtvarnom umení, ale nejak sa mi do toho nechce ... ale pravdu povediac nejak extrémne sa zasa na pánbožka, kôli tomu nehnevám 😎
Zaobídem sa aj s tými dvomi z tých desiatich.

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 22:29

Musíme si vystačiť s tým čo máme,resp.čo vieme.Učiť sa nám už nechce.Aj na obrazoch býva napísané o čo zhruba ide,lenže často to tam aj tak nevidím.🙄
Kedysi som sa pobavil nad obrazom (bol v novinách,nejaká recenzia,či čo..) s názvom Evičkine hula hop.Nevidel som ani Evičku,ani hula,ani hop....Nemohol som ho ani pochopiť,lebo ani neviem čo to je.Asi to bolo pre fajnšmekrov.😁
-s-

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 22:34

Tak za tento príspevok máš odo mňa móóóc bodov 😁
Ďalšia vec, ktorou si ma potešil, že v tom nie som sám 🙂

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
8. 10. 2016, 23:08

Zaujímavý príklad pre kladenie si otázok je napríklad aj táto pohľadnica z príspevku #168. Podobne krásna a úprimná je aj reakcia babygulku v príspevku #170 a náhla zmena jeho pohľadu na ňu v príspevkoch #174 a #175 ...

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
9. 10. 2016, 09:24

Tak za tento príspevok máš odo mňa móóóc bodov 😁 Ďalšia vec, ktorou si ma potešil, že v tom nie som sám 🙂

Neviem byť sááám,neviem byť sááám...♪♫♪♫ (to si spievam,neviem napísať hudbu😃 )
Videl som tú pohľadnicu.Je to "špata".Ale dokázal by som ju mať rád.Ale len v prípade,že by som ju našiel v krabici po 1€.Vlastne možno aj vtedy,keby som ju kúpil.Znamenalo by to totiž,že som prachatý...😁
Obrazy sú to isté,len v bledomodrom.A sú zvyčajne väčšie...😃
-s-

Tom H

Uživatel

Zaregistrován:
30. 8. 2007

Vytvořeno:
10. 10. 2016, 02:30

m1234 nič nedáva,využijem to a dám ja.😁 Neberte to ale príliš vážne. Táto pohľadnica je tak nezaujímavá,až je (pre mňa) zaujímavá. Ide o to,čo má vlastne takýto záber znamenať.Je to konkrétne miesto,je to v Nemecku a je to asi staršie.Ale ako by sa to dalo odhadnúť,uhádnuť miesto,keby to tam nebolo napísané?Tu sa dá podľa obrázka chytiť len toho,že to nebolo v zime a ani v noci..😃 To môže byť tak zátoka na Lipne,ako aj na Domaši,alebo Duchonke. ...

Na německé Wikipedii se píše, že Blautopf v Blaubeurenu je druhá nejvodnatější vyvěračka v Německu a vytéká z ní řeka Blau, která po 22 km u Ulmu ústí do Dunaje; viz https://de.wikipedia.org/wiki/Blautopf. Případně v angličtině: https://en.wikipedia.org/wiki/Blautopf. Ostatně je tam i fotografie dost podobná té pohlednici. Takže přírodní zajímavost to rozhodně je, i když možná ne moc fotogenická...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.