Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
Dle mého mínění velmi povedená moderní čumkarta:
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2011
pekne pekne....
Zaregistrován
13. 5. 2013
A já bych jen dodal,že navštívit Loket,právě v této době je krásný zážitek.Rozkvetlé okolí hradu je úžasné!
Největší zážitek z hradu Loket bylo pro mě vystoupení Blackmores Night,které se protáhlo až do půlnoci a kde zazněla i muzika kterou Ritchie Blackmore původně hrál.Byla to paráda.
Zaregistrován
16. 2. 2008
paully napsal/a:
Největší zážitek z hradu Loket bylo pro mě vystoupení ...
Nejhorší zážitek z hradu Loket bylo pro mě vystoupení... nevím už koho ale do půlnoci kravál a řev. 🙄
Zaregistrován
13. 5. 2013
No myslím,že toto takový řev není.
https://www.youtube.com/watch?v=uVNw0hTYXe8
To taková dechovka,to je jiný hukot,to také vůbec nemusím.Ještě tak když spustí na dechové nástroje Jethro Tull,to ano!
Zaregistrován
16. 2. 2008
Neměl jsem na mysli konkrétně tuto kapelu, ostatně byl jsem na Lokti už před pár lety. Myslím obecně, jezdím rád po hradech a kdykoli je v podhradí nějaký koncert, mám z toho zkaženou náladu. Jsem už asi starý 🙄 Prostě nemám rád akce kde se 300 lidí dobře baví a dalších 1000 trpí protože o půl kilometru dál už neslyšíte hudbu ale jen slitý kravál, O tom čurbesu co po koncertě v přírodě zbude ani nemluvím. 👿
Zaregistrován
9. 6. 2017
Pro narval: album nedám, je super.jsem z Blanska teď a tak to porovnávám. Někdy sem něco šoupnu
Zaregistrován
12. 6. 2012
Úžasné. Jako kulisa z nějakého futuristického filmu.
Obrázky:
Zaregistrován
14. 4. 2010
Nemam nic extra so zaujimavym obrazom, ale zaujimaju ma aj teorie o pohladniciach. Nemusi to byt nova tema len zistenie ci sa s niecim takym niekto zapodieva.
V pohladnicovej literature a aj na mnohych pohladniciach, napr.Chytil sa pise, ze vydal 40 dalsich "druhov" pohladnic.
Nikde sa mi doteraz nepodarilo najst vysvetlenie pojmu "druh" pohladnic.
Nemam k dispozicii knihu Karpas - Pohlednice... preto by som sa rad opytal tych co ju vlastnia, ci autor v tejto knihe neuvadza pojem "druh" pohladnic a ak ano ako ho vysvetluje.
Zial zrejme najerudovanejsi zberatel tatranskych pohladnic uz k tomu nezaujme stanovisko, ale aj on pripsel k tomu, ze termin "druh" pohladnic sa zacal pouzivat.
Za info vopred dakujem.
Zaregistrován
26. 7. 2007
Logicky to znamená že vydal 40 rôznych obrazkov
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.