Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jestli na tom prvním je pravdivé to "Maramarossziget", tak to bude cvičení, protože tam rozhodně fronta nebyla. Teda byla, ale až v roce 1919, a to by na takové focení asi čas neměli.🙂
Zaregistrován
16. 11. 2014
WW -Josef Diveky😠
Obrázky:
Zaregistrován
13. 5. 2013
narval-krásný kousek-vy to sbíráte?Jednou jsem viděl menší sbírku W.W. a byla to nádhera!
Zaregistrován
21. 2. 2014
Já jsem si udělal na Vánoce radost tímto kouskem - chtěl jsem nějaký luftovadlo a tohle mně padlo do oka🙂
Obrázky:
Zaregistrován
21. 2. 2014
A téhle krásce jsem taky nemohl odolat😃
Obrázky:
Zaregistrován
13. 5. 2013
Tak ten první mám doma,druhý naštěstí už ne.O tom jsem si myslel,že by mohl být s fronty-převržený Mörser.Píši naštěstí,protože to je pro mě znehodnocený fotopohled-ostřiženina.je celkem jasné,že se to asi nikde neprodávalo,je to samovýroba,ale pokud to má vzadu rastr ,nebo je dokonce prošlé,beru to jako pohled.Takto mám pouze zajímavou fotku.To ostřižení mě nějak netrklo.
Zaregistrován
13. 5. 2013
W.W.drží cenu stále,to je pravda. Forpus-také mám takové ,,Koukátko"kam dávám vše co se mně líbí,ale té krasavice s vodní dýmkou bych se skoro bál!
Zaregistrován
21. 2. 2014
ale té krasavice s vodní dýmkou bych se skoro bál!
No já ji kupoval jako srandadárek, který jsem chtěl někomu věnovat. Ale když jsem ji měl, tak jsem si uvědomil, že je to jeden z nej pohledů co mám:o) A už bych ji nepustil - právě naopak, pořídil jsem ji i kolegyni z branže:
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2011
Pauly aj u nás to časom zanikne, stará garda vymiera a mladých nezaujíma história, chýba je aj v školstve ale to je na dlho, a dosť závažia aj financie dnes zbierať to je to náročné, prišla taká doba....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.