Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pohlednice jsou úplně nové, půjčil jsem si je z pošty, ale líbily se mi motivy. Ararat málokdo z nás viděl naživo (bych řekl, že skoro nikdo, jestli 2 ze všech registrovaných na Sběrateli, tak to bude moc😉) a zasněžený cedr, to mi přišlo jako raritka.😃
Zaregistrován
13. 5. 2013
Tak jsem se hrabal v nových pohledech a zjistil jsem ,že z Libanonu mám rovněž krom stejného pohledu s cedrem,bohužel neprošlý a jeden s mapou.Dám k dobru ještě jeden ze Sýrie-Palmýra.bylo by zajímavé srovnat jak vypadá dnes! A africkou automatickou pračku se 4 programy.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 5. 2013
Dnes jsem dostal do sbírky nový pohled a zjistil jsem,že podobný mám.K výrobě byl použit stejný negativ,jen ty dětičky pak někomu vadily.
Další dnešní zajímavost je španělský pohled-koláž.Takže nejen kolem roku 1900 se podobné pohledy dělaly,ale i dnes!jen ten dnešní se musí posílat v obálce,tak nevím jestli to není jen dopisní papír s obrázkem!
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Půjčil jsem si (zcela nové):
San Gimignano - to mne fascinuje, tam bych chtěl jednou pár dní strávit, optimálně s volným vstupem do věží (a s hromadou filmů).
Svatá Helena (Bánát), aneb česká vesnice v uherském Bánátu, dnes (od r. 1919) Rumunsko. Zjevně se jedná o přímou podporu z domoviny. Akorát, nevím jestli jsem to správně pochopil, dopis s rumunskýma známkama jde odeslat i z Moldávie?
Obrázky:
Zaregistrován
30. 4. 2015
Ta Moldova asi nebude Moldávie,ale město dole pod kopcem..
Zaregistrován
13. 5. 2013
Krásné a zajímavé kousky,přestože jsou nové.Ivo Dokoupil,autor pohlednice z Banátu-to razítko by mohlo být Nová Moldava,je svérázný novodobý cestovatel.Jeho oblíbené destinace jsou právě země na východě.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jak vidět, pohlavní dvojtvárnost slova Moldova je zrádná!! 😁
Zaregistrován
12. 6. 2012
Taky nová, a asi bych měl v podobných končinách strávit 14 dní ozdravného pobytu (Mooserboden se to jmenuje). No, jako obvykle z toho bude prd. A ne, koupat bych se tam asi nechtěl.😎
Stavět to asi nebyla taky úplná sranda. Hlavně dovézt tam ten cement a technologii (hlavně turbínu).
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Tak si choď zaplávať sem.Pri brehu to nevyzerá byť hlboké..😋
Ale tá pečátka...😞
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Hluboký možná ne, ale studený to bude asi taky dost!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.