Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
to Stani : doufal jsem , že si toho nikdo nevšimne , máš dobrej postřeh 😃
ano jsme chudej kraj 😞 . Díky Jezevcovi jsme přišly na to že tam kde je teď obrovská křižovatka tak tam vlastně ani nebyla " silnice " 🙂
Budu se snažit kontaktovat kámoše , který je na radnici a dělal kroniku Šumperka a snad mi řekne něco bližšího .
to Tomos : Děkuji , to byli první hodiny hledání po internetu a časem budou přibývat 😉
Mike – ono každý v zberateľstve si nájde to svoje. Niekto hneď, niekto postupom času. Ja som začínal s bankovkami (vlastne som nikdy s nimi úplne neskončil), ale postupom času mi u nich začalo chýbať "kúzlo objavovania" niečoho nového. Niečoho, čo by ma mohlo stále prekvapiť. Pri bankovkách to až tak "nehrozí", ako pri pohľadniciach. Svedčí o tom aj debata zo včera a dnes v tomto vlákne ... 😉 . Týka sa to tak obrazovej, ako aj adresnej strany pohľadnice. Každá jedna je vlastne "unikát". Ale to sme už trochu mimo tému 😉. Napríklad aj pri miestopise to porovnávanie záberov minulosť vs. prítomnosť je z môjho pohľadu moc zaujímavé.
Držím palce, nech sa ti podarí v tom nájsť niečo, čo ti spôsobí radosť zo zbierania, rozšírenie obzorov a príjemné strávenie voľných chvíľ 😉 .
PS: Čo sa týka tej pohľadnice z príspevku #1652, tak palec hore ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.