Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
7. 10. 2011
Paully aj to ma napadlo kamoš zbier a takto zábery ako si spomenul tak v albume má aj starý záber plus terajší....
Zaregistrován
7. 2. 2011
Mám prosbu. Je možné sem dávat nějaké pohledy k ocenění (jestli mají hodnotu pro sběratele) a nebo jestli si je mám nechat? Pravděpodobně bych je pak nabídl zde. Začnu našimi sousedy. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 2. 2011
Odkaz:
https://tahoslav.rajce.idnes.cz/SR/
Děkuji.
Zaregistrován
2. 5. 2013
Nedá mi aby som nevložil obrázok odznaku. Pred 2 rokmi kolega dostal zopár športových odznakov. Nejaké som si pofotil do mojej databázy a pozerám, že taho vložil pohľadnicu z lyžiarskych majstrovstiev FIS 1935, ktoré sa konali v Tatranskej Lomnici. Ktovie koľko rôznych upomienkových predmetov z toho obdobia existuje? Tento odznak je tiež z tohoto podujatia.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2011
taho. ta pohľadnica vysoké tatry je z nich najlepšia, tie ostatné bežné pohľady tak od 1-3 eur cca,
tony- je to pekný dobový material a kto zbiera tatry tak ten by ho určite zobral alebo kto robí šport.
Zaregistrován
7. 2. 2011
tomos děkuji.
Zaregistrován
7. 10. 2011
taho, v pohode ako môže sa niekto nájsť aj čo dá viacej zaleží od dohody......
Zaregistrován
7. 2. 2011
Nečekl jsem zbohatnutí 🙂
Asi budu muset zase zkusit "A".
Zaregistrován
14. 4. 2010
tony-kk - ....že taho vložil pohľadnicu z lyžiarskych majstrovstiev FIS 1935, ktoré sa konali v Tatranskej Lomnici.
Zaujimalo by ma, kde si na to miesta konania prisiel?
Moj nazor na uverejnovanie obrazkov pohladnic sem ako na novy aukcny portal nepovazujem za dobre.
Ved uz tu je rubrika inzercia tak tam.
tomos - taho. ta pohľadnica vysoké tatry je z nich najlepšia, tie ostatné bežné pohľady tak od 1-3 eur cca, - a tmos ty by si tie "vzacnosti z tatier" za tie ceny co navrhujes kupil? Vsak sam pises ze bezne veci, tak to potom akosi s tou cenou nesedi.
tomos - taho. ta pohľadnica vysoké tatry je z nich najlepšia - len tak na okraj. Tych je nepreberne mnozstvo, len ich kazdy chce dobre predajne zhodnotit lebo su to TAAATRYYYYY!
Zaregistrován
23. 11. 2015
TA3 na 3🙂
Z Tatranskej Lomnice,malý okruh okolo Matliar,späť do Tatranskej Lomnice,odtiaľ na Starolesniansku poľanu a späť do Tatranskej Lomnice...štafeta..
MS 1935 (preteky FIS)
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.