Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
mne to nepride zvlastne. xyz pohladnic z roznych kutov som videl s rovnakym odosielatelom /prijimatelom. a to len preto ze si to posielali dvaja obchodnici, alebo rodiny co nemali co na praci a cestovali po europe
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Mňa nezaujíma tá zostava ako taká.Vlastne áno,mohla by u mňa bývať.🙂
Brett píše,že to takto "motocrossingovo" fungovalo.
Zaujímavé sa mi zdá to,že pohľadnice z ITA a pohľadnica z FRA, od jedného odosielateľa skončili po 115 rokoch u Bretta v Hornej Dolnej.
Bolo určite dosť možností aby sa tak nestalo.
-s-
Musím napísať, že nejak cielene som to nevyhľadával. Pred cca 2 rokmi som kúpil tých 9 "Talianskych" a prednedávnom som náhodou narazil na tú "Francúzsku". Povedal som si, že by bolo zaujímavé ju k tým pôvodným "Talianskym" zaradiť do zbierky, ako zaujímavosť. To je všetko. To, že to bolo posielané medzi zberateľmi pohľadníc pre obohatenie zbierky, je pravdepodobné.
Inak som pyšný na to, že sťahujem kultúrne dedičstvo Slovákov roztrúsené kade - tade po svete naspäť na Slovensko 😃 Keď raz tie pohľadnice budú mať nového majiteľa, tak si myslím, že už zostanú len u nás na Slovensku 😉
=Tom H / SOUTĚŽ III. / #92]
Jen jednu poznámku pro kolegu tomose - doufám, že na mě nezanevře: Pokus se buď si pořídit nějaký skener - není to tak drahé, zvláště, pokud je spojený třeba s tiskárnou - nebo aspoň fotografuj pohlednice shora a ne zešikma, a následně ořízni obrázek podél okrajů pohlednice. (Pokud nemáš k dispozici jiný prostředek, lze to udělat i ve standardním programu Windows mspaint.exe - v české verzi "Malování"; určitě přijdeš na fintu, jak to v něm provést. Pokud ne, ozvi se.)
=tomos / SOUTĚŽ III. / #98]
Tom v pohode už som chcel aj nejaký skener len nejak nemám čas, tak potom na rýchlo fotím ale polepšim sa
Tak pozerám, že si si našiel čas 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.