Zaregistrován
24. 1. 2015
Promiň, tabulka se kopírováním rozhodila.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Ja byl na mobilu, tak i to hledani podle toho vypadalo. Taky uz jsem nasel par typu. Jdu to rozlousknout. A prikladam foto. A ta afrika to neni, ma v ty celence jenom 5 perel, teda je dost mazla tak snad pocitam dobre.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
26. 8. 2012
To je ten z Aurei,ne?(1800+17%)
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jop
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
A nemate nekdo katalog razeb za jejiho zivota?, treba je to jeste orig. razba z 80roku. Ja mam na MT akorad novotnyho a ten je v tomhle pripade k nicemu a na tom webu theresia.name proste neni (pokud nejsem uplne blbej).
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 1. 2015
O čelenku nejde, ale brož je bez perel = typ I (a ten má vždy v čelence 5 perel), Afrika má typ III. Za jejího života to být nemůže, vždy tam byla m.zn. Kombinace brož-I / znak-C se vyskytuje jen na H-33 (Günzburg 1797-1800), ale ten je se zn. S.F.
Není možnost, že je zn. vygumovaná?
Zaregistrován
1. 8. 2010
Vzhľadom na to že tam bolo očko, tak zlatník mohol urobiť aj inú úpravu
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jilm3 dosel jsem ke stejným vysledkum 😐 akorad o Africe jsem nasel jen info o perlach a orlich perech 😉, taky mě napadlo jestli neni značka odstraněna ale ani pod lupou to vidět neni. A podle ty prasacky díry hadam ze zlatnik nebyl takový sikula aby to takle dobre odstranil. 👀 ještě to vyzkouším hodit pod macro sklo. Třeba najdu stopy po ubraní materialu v ploše nebo nějaký stopy po úpravě.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 11. 2016
Zdravím,nemate aj na predaj niekto mince Marie Terezie?
Zaregistrován
11. 2. 2016
Levantak za 40voci na vanocnim trhu, no neodolal jsem 😁 😎
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.