Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Co obec nepomohla by třeba s nějakou místností ? Ono by to bylo zajímavé pro turistický ruch třeba a obec by se zviditelnila... Hele zkus to přes regionální tisk, taková ta reportáž o sběrateli skla udělá divy, tím se dostaneš do povědomí. Zkus nějakého pisálka z reg.tisku kontaktovat, ještě je okurková sezóna a nemají o čem psát. Nebo se zkus s někým svést, třeba bude v okolí nějaká výstava a dá ti prostor, jako předskokana, nebo jak to nazvat...
V naši obci máme pěkný sálek,tam to chci uskutečnit,jenomže taky mám strach aby se něco nerozbilo nedej bože aby někdo neměl zálusk na české sklo,nevím kdo by to hlídal.Když se dělá výstava tak jsou třeba obrazy pojištěné ale taková sbírka skla to nevím,ještě na tom pracuji ...Někteří lidé mě odrazují aby mě někdo nevykradnul,kdo ví.
Pokud pocházíš ze sklářského kraje,tak zkusit domluvit výstavu v reg. muzeu, tam by to bylo v bezpečí ... pokud nepocházíš, tak nějaké soukromé muzeum ... jinak mne nic už nenapadá a přeji hodně štěstí v řešení tohoto problému a držím palce.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.