Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Doufám, že neumřel, jen už sem nechodí.
Zaregistrován
6. 2. 2008
nepřispívá, ale určitě čte :-)
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
23. 11. 2011
Žena říkala, že pro mě nemá žádný dárek na vánoce, co by mi udělal radost, tak ať si něco koupím sám. Tak jsem si koupil tenhle groš. Už ho měli hezky určený podle nové typologie pana Vaňoucha. IIb/10, tohoto typu druhý známý kus a v pořadí 41. popsaný Ludvík.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
No ale to si sa pomýlil, dnes predsa chodí "len" Mikuláš. To sa Ježiško bude musieť hooodne posnažiť, aby ho tromfol...😃
- popísaný typ celkovo alebo len Kutná Hora? Spomínam si, že si mi na výročnej schôdzi hovoril, že v KH sa razli len cca 2 týždne a to počas návštevy samotného Ľudovíta. To je pomerne dosť typov na tak krátku dobu. Ak som niečo trepol, tak ma oprav.
Síce gratulujem, ale u teba som už videl aj lepšie špeky 😋
Zaregistrován
23. 11. 2011
Kutné Hory je zatím podchyceno těch 41 kusů, Jáchymova kolem 80. Ty typy jsou i různá kombinace razidel revers x avers, viz NL 71/2016, kde je nová typologie zveřejněná.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Viem, Mr.Vaňouch alias Mr....😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nechce se mi věřit, že jsi byl Petře tak hodný, že Ti Ježíšek přinese takový dárek. Určitě jsem mnohem hodnější než Ty a mě přinese maximálně nějaké měkouše 🙄 😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
kacuro napsal/a:
... a mě přinese maximálně nějaké měkouše 🙄 😆
Zradca...presedlal na bankovky! Nech ti ich moly zožerú!😋
Zaregistrován
7. 10. 2006
To by byla ještě lepší varianta. Mám letos pyžamový rok, už jsem dostal k různým příležitostem snad pět pyžam, čekám, že Ježuch přinese další, abych měl do foroty🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.