Dovoľte, aby som sa pochválil novým denárom Ľudovíta II. , tento typ mi chýbal, tak mám z neho veľkú radosť.
Obrázky:
Uzivatel Petr156 tu vystavil skutocne nadherny gros tak pridam nieco aj ja. Ma trochu porezny povrch ale na niektorych castiach ma skutocne krasnu duhovu patinu. Zatial je to najdrahsia minca aku som si zadovazil ale vela moznosti kupit tento gros veru nebyva a vyzera trochu lepsie ako na fotke. Paci sa Vam ?
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
No tak mne by sa takéto niečo naozaj páčilo🙂
a me by se libil take a jak. ale ja uz mam ted utraceno za Bethlena a navic tento asi bude mnohem drazsi, ze?😞
Co som odsledoval pohybuju sa v intervale cca 140 - 220€ samozrejme pekny stav to vsetko meni lebo ako pisal vyssie Sigur nerobili sa z moc kvalitneho striebra a vacsina ich vyzera hrozne a uz vobec nie strieborne.
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Ja už som ti ho chválil a myslím si, že si to trochu nešťastne nafotil/nasvietil (tým nechcem kritizovať, lebo sám nefotím práve ideálne), lebo sa zvýraznili práve tie porézne miesta. Na fotke od predajcu, čo si mi posielal, vyzeral krajšie. 😉 A myslím si, že reálne tiež vyzerá lepšie. Mám recht? 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.